Rimpelvrij en Mat met Dr. Feelgood

Vorig jaar kocht ik bij Sephora een balsem dat luistert naar de naam Dr. Feelgood. Eigenlijk was ik alweer vergeten dat ik het had…..! Erg maar waar. Anyways ik vond het van de week in mijn toiletkast en gebruik het sindsdien dagelijks. Het is topspul. Het is een refiner die barst van de Vitamine C. Het is kleurloos, geurloos en gewichtsloos. Als je de balsem met bijbehorende spons over je kraaienpootjes en T-zone aanbrengt, weet je niet wat er gebeurt. Je rimpeltjes worden minder zichtbaar en je huid krijgt een matte teint en voelt als fluweel. Ik zeg het niet vaak, maar Dr. Feelgood is zijn prijs van € 29,00 dubbel en dwars waard. Ik kan niet meer zonder dit fantastische make-up hulpje. Het past prima in je handtas en ‘t ziet er nog quite uit ook! Bovendien is het een ontzettend leuk item om cadeau te doen aan een vriendin die al bijna alles heeft. Ze zal net zoals jij versteld staan van de effecten uit dit blikje. Amazing!!!

Lees ook:Super’handig’: Nagellak correctiestift
Lees ook:Welkom mooie huid!
Lees ook:Weg wallen
Lees ook:Dorstlessertje voor je huid
Lees ook:Last van droge handen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>