Drie uur lang kusfris

Als je koffie of rode wijn drinkt, kunnen je tanden er behoorlijk smerig uit gaan zien. Ze verliezen hun witte kleur en worden grauw en ranzig om te zien. Zonde en ook niet bepaald repré. Altijd handig om in je tas te hebben is de Swissdent Extreme Mondspray. Deze spray belooft verkleuringen tegen te gaan en heeft als bijkomend voordeel dat het je maar liefst drie uur lang een frisse adem garandeert. Hij schijnt zelfs tegen de grootste ademvijanden knoflook en uien opgewassen te zijn.

Het geheim van de spray zit hem in de Oxygard Technologie. Vraag me niet hoe, maar de spray schijnt bacteriën te oxideren die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem. Helemaal TOP toch! Het oxidatieproces voorkomt bovendien dat koffie, wijn, thee en nicotine resten zich aan je glazuur hechten. Verkleuring en nare mondluchtjes worden op deze manier geelimineerd. Adviesprijs is € 9,95

Lees ook:Mondspray die drie uur lang houdt
Lees ook:Top 20 van K-werende fruit- en groentesoorten
Lees ook:Witte wijn is ook slecht voor je tanden
Lees ook:12 uur lang smintjesfris
Lees ook:Knoflook eten en lekker fris uit je snaveltje ruiken….hoe handig dit !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>