Zoen je strak

Nu in tijden van crisis moeten we dingen doen die leuk zijn en die niet al teveel geld kosten. Wat mij betreft gaan we meer ZOENEN. Wist je dat je tijdens het zoenen 39 kaak- en wangspieren traint? Hierdoor blijft je huid strakker en zul je er jonger blijven uitzien. Hoe briljant! Hier kan geen crème tegenop! Bovendien houdt zoenen je slank, want een echte goede gepassioneerde kus zorgt ervoor dat ‘r vet wordt verbrandt. Als je zoent gaat je hartslag omhoog en kan je met een beetje mazzel je metabolisme verdubbelen. Tot slot helpt zoenen stress te verminderen en geeft het je rust en een goed gevoel. Waar wacht je nog op???

Lees ook:Smak smak smak – zoenalarm!!! 6 juli is het ‘International Kissing Day’
Lees ook:Begin 2014 met een frisse zoen-adem
Lees ook:Niet fietsen, maar tillen!
Lees ook:7 liefkozingen voor je huid
Lees ook:Hoe fris is jouw Valentijns…adem?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zoen je strak

  1. Xxxje

    Ja waar wacht je toch op?? Ik wacht je nog bij de zelfde plek kus kus kus mmmmmmmm

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>