Zo krijg je je rug pukkelvrij

Nu er weer aardig wat zonneschijn op komst is, moet elk plekje op je body glad zijn. Mijn rug vind ik altijd het lastigst om zelf te verzorgen. Ik kreeg onlangs een tip van een vriendin die ik graag met jullie wil delen. Als je last hebt van oneffenhede on your back, kun je het beste een scrubborstel kopen (bij de Tuinen of bij de betere drogist). Op je borstel doe je dan wat Face Wash tegen pukkels (bijvoorbeel die van de Hema, die is  niet duur en die werkt mega goed) en daarmee was je onder de douche je eigen rug schoon. Als je dit een paar keer per week doet, krijg je de mooiste en gladste rug die je je maar kunt wensen. Nu nog een cool truitje met lage rug scoren, want hij mag geshowd worden.

Lees ook:Hema shockeert: Man draagt push-up bra
Lees ook:Cameron Diaz heeft geregeld pukkels, deze tips helpen jou je gezicht te zuiveren
Lees ook:HEMA Beauty nu ook in Frankrijk
Lees ook:Tomaten werken prima tegen pukkels
Lees ook:‘Viswijf’ Judith Osborn gaat internationaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>