Een Française is het mooist van ons universum

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand… wie is het mooiste van het land? Van het land, van het universum??? Iris Mittenaere uit Frankrijk is de nieuwe Miss Universe. De 23-jarige Française kreeg de kroon in Manilla uit handen van de Filipijnse Pia Alonzo Wurtzbach, de winnares van de vorige editie. Raquel Pelissier uit Haïti is de twee na mooiste van de wereld.

Er deden in totaal 85 vrouwen mee aan de verkiezing. De Nederlandse deelneemster Zoey Ivory van der Koelen slaagde er niet in de finale te bereiken. Er werden dit jaar voor het eerst dertien vrouwen gekozen, die het grootste gedeelte van de drie uur durende show voor hun rekening namen.

Foto’s: Instagram Iris Mittenaere

Lees ook:Tamara Ruben wint Glamour Stiletto Run
Lees ook:Dit zijn de mooiste man én vrouw van Nederland 2017
Lees ook:Sophia de Boer is Mrs. Netherlands Universe 2015
Lees ook:Humberto lacht het mooist
Lees ook:Schone beha kan infecties voorkomen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>