Een gezonde en platte buik dankzij de tips van de Poepdokter

Heb je het boek – Gezond van mond tot kont – van de Poepdokter gelezen?

Nog niet? Is een aanrader om gezonder en fitter in het leven te kunnen staan. Maar er is een nieuw boek van deze auteur namelijk het boek – De Poepdokter bakt ze bruin. Hierin staan heel veel interessante tips waaronder tips voor een mooie platte buik.Op weg naar een rustige buik, meer energie en een tevreden ‘onderbuikgevoel’! In dit boek een voorwoord geschreven door Wilfred en Lily Genee.

Je darmflora is belangrijk – maar hoe zorg je voor een fijne omgeving voor je darmbewoners? In De Poepdokter Bakt ze Bruin leer je hoe je kunt koken, eten en leven om de bacteriën in je darmen gezond te houden. Dat is helemaal niet zo ingewikkeld. Met een paar simpele tips en trucs zet je in no time een maaltijd op tafel waarvan niet alleen jij en je tafelgenoten, maar ook je bacteriebeesten zullen smullen.

In dit boek vind je:
• meer dan 50 smakelijke en gemakkelijke recepten voor een gezonde darmflora
• geen gedoe met milliliters en grammen
• oefeningen voor een rustige (en ja, platte!) buik
• kennis over een gezonde spijsvertering
• leuke tips en weetjes over je darmen en darmflora
• een speciaal 30 dagen voedingsdagboekje dat je inzicht in jouw eetpatroon (en stoelgang) gaat geven!

Waarschuwing: hou je van recepten waarin alles tot op de seconde, graad en gram nauwkeurig wordt beschreven? Die vind je hier niet! Je leert hier ‘Geen-Gedoe- Koken’: gemakkelijke en goed te volgen recepten. Het betere ‘men neme en smijte-kookwerk’, ook voor als je (nog) geen kookwonder bent. Dit boek vraagt van je dat je zelf nadenkt en echt leert koken. Aan de slag!

Via de Shownieuws site maak je bovendien kans op dit boek:

http://www.show.nl/winacties/2016/maak-kans-de-poepdokter-bakt-ze-bruin/

Lees ook:Gezond snacken met Rens Kroes #powerfood
Lees ook:Eet je buik plat
Lees ook:Word gezonder met Arie Boomsma!
Lees ook:Drink je gezond & mooi!
Lees ook:Afvallen met Anne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>