Dit zijn de koffer-guys van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

Een uitzending met knappe ‘koffer-guys’ in plaats van ‘koffer-girls’: het Facebook-bericht van de Friese blogster Johanna Kommerie uit Damwâld, gericht aan Linda de Mol, is ondertussen al duizenden keren geliked.

En haar wens komt uit! Zondag 10 april, tijdens de laatste uitzending van het spannende RTL 4-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, komen dit keer geen 26 koffermeisjes de bekende studiotrap afgelopen, maar 26 zeer aantrekkelijke mannen.

Johanna begon vorige maand aan de Facebook-actie, omdat zij graag een keer charmante koffermannen wilde zien in het programma. Miljoenenjacht-presentatrice Linda de Mol wilde hier graag gehoor aan geven, onder de voorwaarde dat minimaal 260.000 mensen het bericht van Johanna zouden liken. De 10.000 likes per kofferman zijn afgelopen week ruimschoots gehaald. De koffermannen staan klaar om zich van hun beste kant te laten zien en de vrouwelijke kijker zondag te trakteren op visueel genot.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ wordt geproduceerd door Endemol Nederland.

Lees ook:Wie is jouw favoriete koffermeisje?
Lees ook:Inge de Bruijn altijd jong…..
Lees ook:Tafelen met Lieke
Lees ook:LINDA geeft zich bloot… en jij kunt haar alles vragen
Lees ook:Wie breed lacht, krijgt een gratis ijsje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>