Wie zijn de 500 knapste vrouwen van ons land? #FHM500

Fatima de Melo, Celine Huijsmans, Sylvie Meis, Tanja Jess en Robine van der Meer zijn stuk voor stuk allemaal beauties. Maar wie is toch de mooiste der mooisten??? Daar gaan we dus antwoord op krijgen. Want op veler verzoek maakt de legendarische FHM500, de erelijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland,

dit jaar haar comeback. Het mannenplatform FHM.nl viert dit heuglijke feit met een eenmalige printspecial waarin ’s lands mooiste vrouwen worden vastgelegd.

Vanaf heden barst de FHM500-verkiezing los waarin bezoekers op het vernieuwde FHM500.nl door middel van Facebook, WhatsApp, Twitter en Instagram kunnen stemmen op hun favoriete vrouw. Daarnaast zal de ranking worden bepaald  aan de hand van een Versus battle op FHM500.nl en door een jury bestaande uit leden van de redactie. Deze drie pijlers bepalen samen de uiteindelijke ranking van de FHM500.

De FHM500 biedt niet alleen een platform voor de bekende Nederlandse schoonheden, maar vooral ook de onbekendere knappe vrouwen van het land. Naast de befaamde modellen en tv-persoonlijkheden barst de lijst van de knappe, onbekende Instagram beauty’s, bloggers en vloggers

Wekelijks zal er exclusieve (video)content met diverse vrouwen verschijnen op de websites en social mediakanalen van FHM. Het magazine zal eind mei verschijnen en is verkrijgbaar bij aankoop van een of meerdere producten van Tabac Original en Tabac Gentle Men’s Care, de partner waarmee de crossmediale campagne is opgezet.

Lees ook:Een Française is het mooist van ons universum
Lees ook:Gratis scheerbeurten voor hem op Schiphol #SHAVEFLIGHT
Lees ook:Mooie meisjes van 50 en ouder
Lees ook:Oude modellen weer hot dankzij D&G
Lees ook:Beauty en brains: moet dat samen gaan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>