Uittip: Masters of LXRY

In Amsterdam is onlangs de grootste premium lifestylebeurs van Europa, Masters of LXRY van start gegaan. Het prestigieuze evenement staat nationaal en internationaal bekend als de plek waar toonaangevende namen uit de wereld van kunst, interieur, lifestyle, fotografie, design, gastronomie, juwelen, horloges, boten en auto’s samenkomen. Op ruim 30.000 m2 vindt dit jaar de grootste editie in de geschiedenis van Masters of LXRY plaats. Meer dan 5.000 (inter)nationale VIP gasten, captains of industry  en bekende Nederlanders gaven vanavond acte de présence tijdens de feestelijke VIP opening.

De avond werd op spectaculaire wijze geopend door Cirque du Soleil, Romy Monteiro en Jocelyn Brown. Daarnaast werd de nieuwe editie van LXRY Magazine gelanceerd door gast-hoofdredacteur Albert Verlinde en vonden er tientallen nationale en Europese lanceringen plaats. Tijdens Masters of LXRY zijn alle grote spelers uit de luxe-industrie aanwezig; meer dan vierhonderd exposanten, vanuit binnen- en buitenland, presenteren hun noviteiten aan het publiek.

De beurs duurt tot en met maandag 14 december aanstaande. De organisatie verwacht in totaal 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor het volledige programma en ticketverkoop zie www.lxry.nl.

Locatie: Amsterdam RAI

Openingstijden

• Vrijdag 11 december                  13.00 – 22.00 uur

• Zaterdag 12 december              12.00 – 22.00 uur

• Zondag 13 december                 11.00 – 21.00 uur

• Maandag 14 december              12.00 – 19.00 uur

(Business Monday, grootste netwerkdag van Nederland)

Fotografie: Goed Folk

Lees ook:Masters of LXRY 2015 blikt terug op geslaagde editie
Lees ook:Bloedmooi, de nieuwe Porsche 911 Carrera
Lees ook:Heb jij modellenlooks? Ben jij de nieuwe Doutzen?
Lees ook:Lekker springen op ‘Big Mama’
Lees ook:Hairdresser of the Year 2013: Agnes Westerman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>