Wie wordt Miss Nederland 2015?

7 september 2015… een spannende dag, want vanavond wordt Miss Nederland 2015 gekozen tijdens de finale van de Miss Nederland verkiezing. Ook dit jaar werken 12 finalisten al maanden toe naar dit spannende moment. Wie wordt straks gekozen tot het mooiste meisje van Nederland, wie mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Miss World verkiezing in China en wie gaat er naar de Miss Universe verkiezing?

Afgelopen maart zijn er 12 meisjes gekozen, allen tussen de 18 en 24 jaar oud, waarvan de organisatie van mening is dat zij niet alleen mooi zijn van buiten maar ook van binnen. Dit hebben de finalisten de afgelopen tijd ook keer op keer bewezen. Zoals het organiseren van een Flashmob in Groningen om aandacht te vragen voor Care for life, wat zich inzet voor kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal of gehandicapt zijn. Voor Hulphond Nederland hebben zij een collecte gehouden en een verjaardagskalender in samenwerking met de bewoners van Utopia op de markt gezet. Alle opbrengsten daarvan komen ten goede van Hulphond Nederland.

Om Nederland internationaal goed te kunnen vertegenwoordigen hebben de finalisten diverse media optredens en andere presentatie werkzaamheden verricht. Voor haar diverse partners treden zij op als Finalist van Miss Nederland en maken ze mensen blij met een ‘Meet and Greet’ door met hen op de foto te gaan. Diverse trainingen en bootcamps brachten de finalisten meer vertrouwen om deze job aan te kunnen.

Het mooiste meisje van Nederland wordt gekozen door een 8-koppige jury én een publieksstem. In de jury zijn vertegenwoordigd: Fabienne de Vries, Duco Keimpema, William Rutten, Albert Verlinde, Rudolf Strickwold, Monica van Ee, Maurice den Exter en Nikkie de Jager.

De presentatie is in handen van Kim Kötter en Carolina Duijkhuizen.

Je kunt hier op jouw favo miss stemmen

Lees ook:Miss Eco Netherlands 2016: Laura Ghobrial
Lees ook:Beeldschone Laura Ghobrial grote kanshebber ‘Miss ECO Netherlands 2016′
Lees ook:Miss Maxi…
Lees ook:Miss Nederland wint challenge in Miss World
Lees ook:Wie is jouw favoriete koffermeisje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>