Clinique maakte een foutje en roept tubes terug

Vandaag minder leuk Beauty nieuws: Cosmeticabedrijf Clinique roept een partij huidverzorgingscrème terug. Het gaat om tubes waarin een ander product zit dan wat er opstaat. Dit kan mogelijk leiden tot een allergische reactie of irritatie bij degenen die het spul op de huid smeert.

De terugroepactie betreft tubes Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment, een middel tegen een ‘onzuivere huid’. De partij in kwestie is BA3, die vanaf midden oktober in winkels in Europa en het Midden-Oosten is verkocht. ‘Consumenten die het product met de code BA3 hebben gekocht dienen het gebruik ervan onmiddellijk te stoppen en het product weg te gooien of terug te brengen’, laat Clinique aan de consumenten weten.

Lees ook:Expansie Rituals winkels kent geen einde
Lees ook:Musthave: twee-in-één cleanser tegen de gevolgen van luchtvervuiling
Lees ook:Marokkaans topmodel Maha Zaou verloor 51 kilo
Lees ook:Agendapuntje: 7 december Live Chat op clinique.nl
Lees ook:Biotherm wordt ‘dermobiotic’ merk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>