Wie trouwt er met Tim Douwsma?

Over mooie mannen gesproken….

Dinsdag 1 mei is het Tina’s Trouwdag op Kasteel de Haar Utrecht. Meiden van het weekblad Tina kunnen op Kasteel de Haar Utrecht voor 24 uur trouwen met hun beste vriendin, buurjongen, cavia, oma, juf, vader, beste vriendje of wie ze maar willen.

De meiden worden getrouwd door een echte trouwambtenaar: Sander van Amsterdam, ook bekend van onder meer Zoop en Het Huis Anubis. Ze krijgen mooie ringen om het officieel te maken, een huwelijksfoto ter herinnering en als afsluiting: een spetterend optreden van Tim Douwsma. En: via het weekblad Tina maken lezeressen kans om voor één dag te trouwen met Tim! Door een liefdesgedichtje aan Tim te schrijven en dit te plaatsen op Hyves.nl/Tina. Het meisje met het mooiste of liefste gedicht trouwt op 1 mei voor 24 uur met Tim Douwsma.

Na de ceremonie zal Tim een optreden geven voor alle Tina-meiden die getrouwd zijn die dag. Daarnaast is het voor bezoekers mogelijk om tijdens de meivakantie, van 1 tot en met 6 mei, voor één dag te trouwen op Kasteel de Haar Utrecht.

Programma
Kasteel de Haar Utrecht, open: 10.00 – 17.00
Trouwerijen: 11.00 – 16.00
Tim Douwsma trouwt met Tina-lezeres: 15.30 – 15.45
Tim Douwsma treedt op: 16.00 – 16.30

Locatie
Kasteel de Haar Utrecht
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens

Lees ook:BeautyNezz wil geen cadeautjes, maar donaties
Lees ook:Perfecte nagellak voor de MOOISTE dag uit je leven
Lees ook:Ruik zelf nét zo zoet als witte chocolade…..
Lees ook:Tina (73) schittert op Vogue cover
Lees ook:Het beste beautyboek ever: Beauty, Body & Brains

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie trouwt er met Tim Douwsma?

  1. hakkie

    Ziek vindt ik dit.Ten eerste : Wie in hemelsnaam is Tim Douwsama??Ten tweede lijkt het mij tegen de wet en riekt dit naar kindermisbruik.Dan snap ik die ouders van het meisje ook niet dat zij hun dochter met zo’n pielepap laten “trouwen”.En hebben wij niks beters te doen in dit steeds zotter wordende land??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>