Get beautiful met de beauty app van Leco

Hij was de eerste visagist in Nederland met een eigen rubriek in een tijdschrift en is al jaren trendsettend. Beautyboeken, een magazine en een succevolle lijn met make-up tools volgden. Leco van Zadelhoff komt als eerste make-up artist in Nederland met een beauty app: Leco Looks by Beau Monde.

Onder de vlag van glamourmagazine Beau Monde lanceert de toonaangevende visagist op vrijdag 18 november de eerste Nederlandse beauty-app. In verschillende filmpjes legt Leco stap voor stap aan u persoonlijk uit hoe u de meest gewilde en de meest trendy looks van deze winter kunt maken. Tips & trics van Nederlands’ beauty goeroe aangevuld met beroemde looks van celebrities als Jennifer Aniston, Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Olivia Palermo. Met een druk op de knop kunt u via de Apple Store inspirerende how-to clips downloaden met make-up tips voor bijvoorbeeld de perfecte rode lip en de beste manier om een goede smokey eye te maken. Leco laat u in simpele stappen zien hoe de perfecte LecoLook creeert.

In de badkamer
Leco: “Ik ben bijzonder vereerd dat ik als eerste zo’n app heb mogen maken. Ik denk echt dat dit de Nederlandse vrouw gaat helpen bij haar make-up ritueel. Omdat ik in makkelijke bewoording uitleg hoe een bepaalde look gemaakt wordt, is het net of ik bij ze in de badkamer sta.”

Nieuwste trends op make-up gebied
Ieder seizoen zal de Leco Looks by Beau Monde app geüpdatet worden met nieuwe filmpjes waarin de topvisagist van bekende Nederlanders zoals Angela Groothuizen, Chantal Janzen, Leontine Borsato, Sylvie van der Vaart, Estelle Gullit en Quinty Trustfull in handige how to’s de nieuwste trends op haar en make-up gebied uitlegt. Niet alleen neemt Leco de kijker stap voor stap mee in het beautyproces, ook laat hij zien welke tools en make-up producten je nodig hebt voor zijn looks.

Lees ook:Looking fabulous of je nu 18 bent of 88 thanks to Leco!
Lees ook:Wie krijgen dit jaar ‘n Beau Monde Award?
Lees ook:Voilà dit zijn de meest glamorous BN-ers
Lees ook:Beau Monde’s beauty- en fashiondag
Lees ook:Nog ‘mooier’ met Leco’s beautybijbel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>