Metamorfose voor Paula

De website van Paula’s Choice Europe (van de eigen huidverzorgingslijn van de Amerikaanse cosmetica- expert Paula Begoun) is recentelijk van een opvallende metamorfose voorzien! Daarbij is vooraf zorgvuldig geluisterd naar de inbreng van de talloze trouwe klanten door middel van een enquête. 

Er is hierbij vooral gekozen voor eenvoud, meer rust en duidelijkheid. De producten en het advies van Paula Begoun is waar het allemaal om draait!  Paula’s Choice Europe heeft de afgelopen jaren diverse nieuwe en innovatieve producten gelanceerd, zoals de RESIST- producten in de effectieve strijd tegen huidveroudering en de CLEAR- producten voor de doeltreffende behandeling van een huid met puistjes.

De oprichtster van Paula’s Choice, de Amerikaanse cosmeticadeskundige Paula Begoun, lanceerde ‘Beautypedia’ (een website met meer dan 45.000 productbeoordelingen), om haar klanten te helpen een weloverwogen keuze te maken uit het enorme aanbod aan cosmeticaproducten. Verder zijn de bestaande huidverzorgingslijnen (Recovery, Balancing, Hydralight en Moisture Boost) verbeterd en uitgebreid.

Voor de komende jaren staan nog meer innovatieve producten op stapel. Ook zullen de producten in een nieuw jasje worden gestoken. Bij al deze ontwikkelingen past een nieuw design en een meer overzichtelijke indeling van de producten en informatie die Paula’s Choice te bieden heeft. Nieuw design om de website nog overzichtelijker te maken   Via het hoofdmenu aan de linkerkant op de vernieuwde website www.paulaschoice.nl kan de consument online winkelen op huidtype ofwel online winkelen op productcategorie (zoals bijvoorbeeld reinigers of dagcrèmes).

Het menuonderdeel ‘Productbeoordelingen’ omvat de ‘Beautypedia’- database met meer dan 45.000 productbeoordelingen van huidverzorgingsproducten en make-up. Het menuonderdeel ‘Paula’s Choice’ bevat een schat aan achtergrondinformatie over de producten van Paula’s Choice en Paula Begoun, alsmede Paula’s video’s, vragen aan Paula Begoun, Paula’s Choice in de Media en Milieu & Welzijn. Voor achtergrondartikelen en advies van Paula en haar team, alsmede het ingrediënten woordenboek is er de menukeuze ‘Expert Advies’.

Wie in de bovenste menubalk ‘Winkel’ aanklikt, vindt alle producten van Paula’s Choice overzichtelijk in beeld en onder ‘Klantenservice’ vindt men de contactgegevens van de Paula’s Choice Europe klantenservice en de meeste gestelde vragen.

Distributie & meer informatie voor de consument: De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen  De producten van Paula’s Choice zijn voor Nederland en België verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:‘Beautypedia’, nu ook beschikbaar vanaf je mobiele telefoon!
Lees ook:Goed nieuws voor fans van Paula’s Choice
Lees ook:Huidverzorging is in goede handen bij ‘Less is More’ in Nijmegen
Lees ook:Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!
Lees ook:Cosmetics Cop Paula Begoun vertelt je alles over beauty!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>