Braziliaanse condoomfabrikant spoort lelijke mensen aan

Condooms helpen om een zwangerschap te vermijden, te beschermen tegen aids en… zorgen ervoor dat lelijke mensen zich niet kunnen voortplanten. Dat is althans wat de Braziliaanse condoomfabrikant Olla ons wil vertellen in zijn jongste reclamecampagne. In de advertenties worden weinig aantrekkelijke koppels aangespoord om ‘alstublieft een condoom te gebruiken’. De Zuid-Amerikaanse condoomfabrikant haalt wel vaker de publiciteit met opmerkelijke campagnes.

Lees ook:Verbod op reclames met een perfecte body
Lees ook:Welk BN-er koppel zou jij graag geschminkt zien in The Story Of My Life
Lees ook:Schaamhaar mag wéér!
Lees ook:Madonna nog altijd sexy !
Lees ook:The Body Shop propageert safe sex

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>