Iedere vrouw kan MOOI zijn!

Iedere vrouw wil mooi zijn en iedere vrouw kan ook mooi zijn, zegt Susan West Kurz, tot voor kort directeur van Dr.Hauschka Skin Care Inc. In haar boek Pure Schoonheid, het Dr. Hauschka concept beschrijft zij hoe iedere vrouw eenvoudig en natuurlijk haar weg naar schoonheid kan vinden door de krachten van de huid te activeren. De producten van Dr. Hauschka Cosmetica, die natuurlijke ingrediënten bevatten zoals plantenextracten, helpen hierbij.

Holistische schoonheidsmethode

Door het speciale Dr. Hauschka concept te volgen, dat overeenstemt met het ritme van de huid, krijgt iedere vrouw exact de juiste verzorging die zij nodig heeft voor haar natuurlijke schoonheid. De huid bezit van nature eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dat is het unieke uitgangspunt van het Dr. Hauschka concept. Deze holistische schoonheidsmethode volgens de inzichten van Dr. Hauschka heeft al ruim 40 jaar talrijke aanhangers, die zweren bij haar werkzaamheid. Susan West Kurz vertelt in dit boek over de geneeskracht van planten en over de filosofie achter de natuurlijke Dr.Hauschka Cosmetica. Zij geeft tips en aanwijzingen hoe wij de gecompliceerde functies van de huid zacht en doelgericht kunnen ondersteunen. Met een 30-dagen schoonheidsprogramma! Schoonheidsspecialiste Susan West Kurz besteedt tevens een heel hoofdstuk aan optimale gezondheid en aan natuurlijke diëten met tal van recepten voor gezonde menu’s. Pure Schoonheid, het Dr.Hauschka concept is een veelomvattend boekwerk over schoonheid, welzijn en innerlijke balans. Hiermee kan iedere vrouw haar eigen natuurlijke schoonheidsprogramma samenstellen.

Uitgeverij: Christofoor, ISBN: 9789062388790. € 24,90

Lees ook:Chocolate lips…
Lees ook:Relaxen met Dr. Hauschka op Londense luchthavens
Lees ook:Super Eyeliners
Lees ook:Musthave voor de rijpere huid
Lees ook:Mmmh je ruikt naar rozen….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>