Velen dromen van een gezond gewicht

Het bereiken van een gezond gewicht is met 36 procent het meest genoemde voornemen voor het nieuwe jaar. Het voornemen om meer tijd voor het privé-leven vrij te maken staat met 32 procent op de tweede plaats. Meer plezier uit het werk halen staat bij 26 procent op het goede-voornemenslijstje. 16 procent is van plan een andere baan te zoeken en ruim 9 procent heeft zich voorgenomen om te stoppen met roken. Dit blijkt uit onderzoek van HealthCoach.nl onder 500 personen.
 
Leeftijd heeft invloed op voornemen
Vrouwen nemen zich vaker dan mannen voor om in het komende jaar een gezond gewicht te bereiken. Opvallend is dat uit het onderzoek naar voren komt dat dit streven het meest aanwezig is bij getrouwde mensen. Bij de singles is het voornemen om meer plezier uit het werk te halen met 41 procent het meest aanwezig. Bij getrouwden ligt dit percentage slechts op 18 procent. Ook leeftijd heeft invloed op de goede voornemens. In de leeftijdscategorie 26 tot 35 jaar staat met ruim 36 procent het voornemen om meer tijd voor het privé-leven vrij te maken bovenaan. Een gezond gewicht bereiken scoort het hoogst in de leeftijdscategorie 46 tot 55 jaar.

Lees ook:5 kilo of meer, Stepaday.nl gaat je helpen
Lees ook:Froukje’s lippen zijn het mooist!
Lees ook:Niet elke vrouw wil vollere lippen
Lees ook:Jongeren willen massaal afvallen
Lees ook:Gezond leven, maakt gelukkig!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Velen dromen van een gezond gewicht

 1. betfair winning

  Noel, it is a great post thanks for writing it!

    /   Reply  / 
 2. Marijke

  Heb je net als ik jarenlang je ontbijt en/of lunch verwaarloosd en daardoor ook je lichaam slecht onderhouden?
  Lees op mijn website (www.altijdgezondontbijt.nl) hoe ik mijn gezondheid en eetpatroon weer in balans kreeg.
  Ik ontvang graag per email jouw reactie.
  Succes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>