Goed nieuws voor fans van Paula’s Choice

Goed nieuws voor liefhebbers van producten van Paula’s Choice. Sinds vandaag is de website van Paula’s Choice Europa www.paulaschoice-eu.nl online. De site staat boordevol deskundige Nederlandstalige huidverzorgingsadviezen. Het is een bron van eerlijke informatie ten aanzien van cosmetische claims, ingrediënten en hun specifieke werking. Bovendien kun je op de site ook de producten via de nederlandse webwinkel van Paula’s Choice bestellen. Deze producten staan er om bekend dat zij geen overbodige ingrediënten zoals synthetische parfums, kleurstoffen en irriterende ingrediënten bevatten. Beter dus!

Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recesent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de ingrediënten beoordeelde Paula Begoun de afgelopen jaren tienduizenden producten van honderden cosmeticalijnen. De claims van deze producten stelt zij op een zeer kritische wijze aan de kaak en ze toetst ze op inhoudelijke waarheid. Begoun verschijnt dankzij haar uitgelezen kennis op dit vlak regelmatig in bekende talkshows zoals die van Oprah Winfrey, schrijft columns voor kranten in de VS, bestseller boeken over deze materiee (o.a. The Beauty Bible) en geeft lezingen op congressen van beroepsprofessionals zoals vooraanstaande dermatologen.

Lees ook:100% geurstofvrije Mascara geeft opvallend véél volume
Lees ook:‘Beautypedia’, nu ook beschikbaar vanaf je mobiele telefoon!
Lees ook:Na-zomer herstel
Lees ook:“We houden van onze (huis)dieren-fotowedstrijd”
Lees ook:Bryan Barron: hét nieuwe gezicht van Paula’s Choice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>