Zeg ‘Yes’ tegen Vogue Men en win een dvd

Jaaaaaaa! Je hoort het goed, zeg je YES tegen Vogue Fine Frangrance for men producten, én maak je kans op één van de 200 dvd’s van ‘Yes Men’ van Jim Carrey. En dat is me toch een leuke film, ik heb hem laatst gezien en heb werkelijk waar gedurende de hele film keihard gelachen. Briljant! Als je nu  dus een Vogue Men product koopt, kun je je kassabon opsturen naar :

Remark Groep BV 

T.a.v.Yes Men Actie      

Postbus 69312

1060 CJ Amsterdam

Vogue Fine Frangrance for Men bestaat uit zes verschillende geuren : Nordic Blue, Mystic Black, Oriëntal Red, Artic Silver, en de nieuwe geuren Rough Copper en Cooling Cobalt. Ofwel: voor elk wat wils!

Lees ook:Win een ‘The Woman’ DVD met Vogue!
Lees ook:VOGUE® Men in een hipper jasje & 100% streepvrij
Lees ook:Win: heerlijke Night Star deo en cream shower van Vogue
Lees ook:Diva Deodorant
Lees ook:Lieve shampoos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>