Hebben: dé perfecte matte lipstick

Matte lipstick is altijd een goed idee! Maar de meeste matte lipsticks maken je lippen droog en dat is dan weer minder fijn:(

Maar we hebben goed nieuws, want de lipstickrevolutie gaat verder… Rimmel Londons baanbrekende The Only 1 Lipstick krijgt een MATTE versie. Whieoeeiii!Deze belooft lang te houden, niet uit te drogen, perfect te hydrateren en Een langdurige, niet uitdrogende kleur, hydratatie en het resultaat van een elegante, matte finish… de The Only 1 Matte Lipstick heeft het allemaal. We love it! Geen concessies meer.

Matte lipsticks die je lippen uitdrogen zijn echt passé! The Only 1 Matte Lipstick, die een nieuwe generatie van matte lipkleuren vertegenwoordigt, heeft het allemaal: een nietuitdrogende formule die ook echt comfortabel aanvoelt. De lipstick is zelfs zo comfortabel en hydraterend dat deze, als een droom, moeiteloos en egaal over de lippen glijdt – je zult het heerlijk luchtige gevoel geweldig vinden. Nu kun je met sensationele stijl en gemak echt
genieten van de glansvrije liptrend.

Breng de superdekkende, krachtige kleur met z´n onberispelijke, matte finish in één enkele beweging aan. De WOW-kleur van de stift zit direct op je lippen. De stralend krachtige, flatteuze kleur ziet er de hele dag fris uit en het comfortabele gevoel houdt urenlang aan.

Met de vier opvallend matte tinten in je lipstick arsenaal zal je rebelse liplook de aandacht afdwingen. De cast van de trendy The Only 1 Matte Lipsticks bestaat uit Salute #200, een pinkie nude tint, Take The Stage #500, intens rood, Trendsetter #700, een krachtige nude, en The Matte Factor #810 in weelderig bessenrood. Je lippen zullen opvallen door het schitterende suède effect van de kleuren.

De ultra-moderne The Only 1 Lipstick-huls heeft een elegante, matte make-over gekregen. Het radicale, wijduitlopende design van de huls, dat verwijst naar de innovatieve formule, is nu een senseel dieprood van kleur met een hoogwaardige matte finish. Om je favoriete
kleur snel te vinden, zit er om de huls een gekleurde ring die perfect overeenkomt met de lipstickkleur.

Georgia May Jagger is onze vurige leidster van de ‘mat’ revolutie. In de fascinerende campagne draagt ze een geweldige matte look, waarbij ze haar glansvrije karmozijnrode lippen combineert met een militair jasje. Moeiteloos cool zwaait Georgia de Rimmel London vlag voor de MAT overwinning.
Sluit je aan bij de ‘mat’ revolutie! Ga de straat op met The Only 1 Matte Lipstick: de perfecte balans van kleur, comfort, hydratatie en duurzaamheid. Get the London look!

Formule: Rimmel London steunt de ‘mat’ revolutie met een nieuwe etherische, hybride formule, die speciaal ontwikkeld is om aan al je lipstickwensen tegemoet te komen:

Comfort en hydratatie: Een luchtige, verzorgende olie is gecombineerd met een vloeibaar polymeer dat zorgt voor een comfortabel, hydraterend gevoel bij het dragen.
Droogt niet uit: De olie wordt bij het aanbrengen geabsorbeerd waardoor een dunne film ontstaat tussen het pigment en de huid om het vaak voorkomende, irriterende droge gevoel van matte lipsticks te voorkomen.
Langdurige prachtige kleur: De formule bevat een etherisch silicium voor een gladde en egale kleuring, waardoor de lipstick makkelijk perfect is aan te brengen voor een superieur kleurresultaat.

Uiteraard verkrijgbaar bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten – adviesverkoopprijs Є 11,99

Lees ook:Eindelijk een matte lipstick!
Lees ook:Stop! Red lips zijn dé trend
Lees ook:Kate kiest voor Ruby Powder in lipstick
Lees ook:Prachtige matte lipstick die langdurig houdt
Lees ook:Kate’s musthaves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>