All eyes on You

Mooi opgemaakte ogen stelen de show. En de zoektocht naar de perfecte mascara kan immer worden verlengd, want de mascara’s worden nog steeds beter én beter. Zo is er nu de Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara van Max Factor. Deze belooft je meer volume, meer lengte en meer kleur intensiteit.

De sensationele nieuwe Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara is speciaal ontwikkeld om je optimale wimpers te geven. Het borsteltje is hetzelfde als die van de Masterpiece Transform mascara:  een slank ontwerp waarmee je héél gemakkelijk, héél veel en vooral héél snel de mascara op je wimpers kunt aanbrengen. Maar waar MP Transform voor maximaal volume in één handomdraai zorgt, kun je dankzij de bijzondere mascara-formule van Glamour Extensions 3-in-1 in één handomdraai maximaal volume, optimale lengte én intens zwarte wimpers creëren. Helemaal supertjes dus!

Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Director: “We zijn getuige van de comeback van de wimper, in alle mogelijke vormen en maten. Van gedurfd en klonterig tot schandalig fantastisch tot luxueus weelderig. En Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara is hiervoor het perfecte tool. Het biedt vrouwen de kans om zorgeloos te spelen en het helpt bij het creëren van een gevoel van weelderige, wulpse, zelfs grenzeloze lash looks. Door slechts 1 of 2 keer het toverstafje over de wimpers te halen. Deze supermascara zorgt voor méér dan een indrukwekkende oogopslag… je maakt er een niet te overtreffen statement mee. En dat is precies waar het komend seizoen allemaal om draait.”

Advies van make-up artist Marie-Sophie Steenaert: Deze unieke mascara roller geeft in 1 keer een volle laag af die de wimpers een enorme lift geven. En dat al met 1 laagje mascara! Na het aanbrengen van de eerste laag mascara wil je dat deze volle laag goed blijft zitten. Zorg daarom dat je wimpers droog en vetvrij zijn. Dit kun je doen door je ogen te mijden bij het aanbrengen van je dagcrème. En een laagje poeder over je oogleden en wimpers aan te brengen, vóórdat je je ogen gaat opmaken.

ŸMasterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara (1 kleur) is verkrijgbaar vanaf februari 2015.

Verkoopadviesprijs € 17,99*

 

Lees ook:Mascara belooft negen x meer volume
Lees ook:Get Cat Eyes!
Lees ook:Eindeloze wimpers…
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Indruwekkende oog make-up voor een prikkie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>