Wil je er jonger uitzien?

Dan ben je absoluut gebaat bij het nieuwe paradepaardje van Max Factor de Crème Puff Blush. Deze nieuwe all-in-one blush staat garant voor glamourous looks.

Een blush is sowieso een absolute must-have voor vrouwen die er jonger uit willen zien, of die een mooie gezichtsvorm willen accentueren.  Echter, altijd ligt het gevaar op de loer dat het aanbrengen van blush – door het ‘aankoek-effect’ – juist voor een verouderende look zorgt.

Pat McGrath: “De nieuwe Max Factor Crème Puff Blush houdt – net als jij en ik – niet van onaangename verrassingen. Het is een ultralichte compositie van extreem fijn gemalen multi-tonale pigmenten, waardoor deze blush wél probleemloos – zonder aankoekeffect – laag voor laag kan worden opgebouwd. Zowel droog voor een natuurlijk resultaat, als nat voor een dramatisch effect. Waardoor je heel gemakkelijk de door jouw gewenste uitstraling creëert: van sereen natuurlijk tot intens geaccentueerd. Crème Puff Blush verbetert individuele huidtinten zichtbaar. En zorgt daarbij voor een écht natuurlijke, feilloos gladde afwerking van de huid. Tijdens de Fashion Week gebruikte ik het backstage veelvuldig om de vermoeide modellengezichten weer een glamourous uitstraling te geven.”

Advies van Marie-Sophie: De veelzijdige gemêleerde kleuren en zachte glinstering in deze blushes sluiten heel mooi aan op de huidskleur. Je kunt ze voor verschillende effecten gebruiken. Bijvoorbeeld om schaduw, highlight of een frisse blos te creëren. Voor het mooiste resultaat zorg je dat de foundation de wangen goed dekt, zodat je geen natuurlijke rode huid meer ziet. Je kunt dan beter de juiste plek voor je blush bepalen. Het zachtste en natuurlijkste resultaat bereik je door met een waaierkwast de blush in dunne laagjes op te bouwen.

De crème Puff Blush (in 4 tinten) is verkrijgbaar vanaf februari 2015. Verkoopadviesprijs € 12,99*

Lees ook:Sekond skin foundation, alsof je niets draagt !
Lees ook:100% natuurlijke Pastel kleuren voor het voorjaar van 2010
Lees ook:Laat je wangen shinen
Lees ook:Ideale blush
Lees ook:Mooi rood is niet lelijk …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>