Verleidelijke lip look

Heel blij worden we van Max Factor’s Colour Intensifying Balm, want dit is de eerste ‘buildable’ balm die zowel voor een subtiele glans (laagje 1) als een intense kleurexplosie (laagje 5) kan zorgen. En alle tinten daartussen, natuurlijk.

Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Director“Backstage zijn we altijd veel tijd kwijt aan het prepareren van lippen. Eerst licht scrubben met een nat doekje, dan veel balm aanbrengen, een paar tellen wachten, opnieuw scrubben en opnieuw aanbrengen van de balm. Tot nu toe gebruikten we 2 producten:  lipstick voor uitbundige kleuren en balm voor een neutrale lip look. Het mooie van Colour Intensifying Balm is dat het de overvloed aan glamour looks op de catwalks nu met slechts één product binnen ieders handbereik brengt.” Colour Intensifying Balm biedt the best of both worlds in één product en is beschikbaar in 5 verleidelijke tinten.

Advies van make-up artist Marie-Sophie: Deze kleine fijne balsem kun je, dankzij de frisse moderne kleuren, op meerdere manieren aanbrengen voor verschillende resultaten. 1 laagje is goed voor een zacht transparant kleureffect. Met meerdere laagjes bouw je een intense semi-matte kleur op. Een combinatie van 2 kleuren geeft een verrassend 3D-effect!

Colour Intensifying Balm (in 5 tinten) is verkrijgbaar vanaf februari 2015. Verkoopadviesprijs € 10,99*

Lees ook:Liefs voor je lippen
Lees ook:Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je
Lees ook:Yeah! Een nieuwe Dr. Balm
Lees ook:Verleid met ‘Melting Pink’
Lees ook:Musthave: All in One Amazing Balm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>