Max Factor: Flipstick Colour Effect Lipstick

 

Omdat je nooit genoeg lipsticks hebt en deze zeker niet in je beautycase mag ontbreken laten we je graag kennis maken met Max Factors Flipstick Colour Effect Lipstick. Deze innovatieve lipstick met twee ultra-blendable kleuren maakt van iedereen een lipartist.

Deze lipstick heeft twee kanten: aan de ene kant een donkere, creamy kleur, aan de andere kant een lichte kleur met highlights. “Flip” de lipstick en gebruik beide kleuren om je lippen deze zomer tot echte eye-catchers te maken. De kleuren zijn door Pat McGrath, Creative Director van Max Factor, zo geselecteerd dat ze apart, geblend of in combinatie gedragen kunnen worden. Zet de ene kleur op je bovenlip, flip de lipstick en zet de ander kleur op je onderlip voor een uitgesproken look. Of omlijn de lippen met de ene kleur en kleur ze in met de andere kleur voor een chique effect met een edgy randje. Zo zijn er nog veel meer looks mogelijk, van subtiel tot juist uitgesproken glamorous. Pat McGrath: “De kleurencombinaties van de Flipstick zijn echt magisch, het kleurenpalet is trendy maar sophisticated en de lipsticks zijn speels en gemakkelijk in gebruik.”
 
De Flipstick is verkrijgbaar in vijf trendy kleurcombinaties die op elkaar zijn afgestemd doordat ze dezelfde ondertonen hebben. De Flipstick bevat vocht inbrengende bestanddelen gecombineerd met een wax-structuur die ervoor zorgen dat de kleuren makkelijk aan te brengen en te blenden zijn. Max Factor speelt hiermee in op de huidige Ombré-trend waarbij veelkleurigheid en kleurverloop centraal staan. Max Factor’s make up artist Marie-Sophie: “Make- up moet vooral leuk zijn, het is tenslotte een vorm van creativiteit. Ik vind het nog steeds een kick als ik een nieuwe liplook bedenk en zie hoe goed deze op de lippen werkt. Ik daag iedereen dan ook uit om creatief aan de slag te gaan met de Flipstick en je eigen look te creëren. Met de Flipstick zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus durf risico te nemen en wees je eigen lipartist. ”
  
De Flipstick Colour Effect Lipstick is verkrijgbaar in de kleurencombinaties Bloomy Pink, Boreal Mauve, Salsa Red, Gipsy Red en Melody Brown voor een verkoopadviesprijs van € 12,49*.
*De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de winkelier.

Lees ook:Lipstick met antioxidanten & amandelolie
Lees ook:Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’
Lees ook:Maatje voor je lipstick
Lees ook:Kijk haar eens shinen
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>