Top make-up van fresh minerals: Fresh Flamboyant Finesse

Op de internationale catwalkshows voor de nieuwe mode en make-upkleuren van het najaar van 2011 speelden romantiek aan de ene kant en krachtige, bijna theatrale looks en intense kleuraccenten aan de andere kant, een belangrijke rol.

Nieuw van freshMinerals voor het najaar van 2011 is de minerale make-up collectie van  ‘Fresh Flamboyant Finesse’! Enkele highlights? Een ‘flawless’ make-upbasis met een stralende sprankeling, een flamboyante aquagroene oogopslag, een zachtroze blusher en… subtiel geaccentueerde ‘nude’ lippen! De minerale make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor’ van 80). 

 ‘Flawless’ make-upbasis met een uitgeruste blik

De freshMinerals Mineral Long Lasting (Liquid) Foundation is een fluweelzachte, vloeibare foundation welke zorgt voor een onberispelijke dekking op basis van pure mineralen. De formule smelt vloeiend samen met de huid voor een puntgave (‘flawless’) make-upbasis. Het palet van freshMinerals Minerals Long Lasting Foundation bevat 4 natuurlijke tinten (Beige, Natural, Petal en Soft), zodat er altijd een tint is die goed overeenkomt met de natuurlijke teint van de huid. Met freshMinerals Mineral Light Reflecting Concealer in de tint ‘Medium’ worden kleine imperfecties optimaal verdoezeld. Deze concealer met een lichte textuur bevat lichtreflecterende pigmenten voor een stralende, goed uitgeruste blik. 

Een kusje van de herfstzon en een vleugje stralende sprankeling

Dankzij freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Crazed’ krijgen de wangen een subtiel vleugje pastelroze, alsof de herfstzon ze nog even stiekem kuste! De toverkwast van freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Sparkling’ geeft het gezicht, zelfs tijdens de meest donkere en sombere najaarsdagen in slechts enkele luchtige kwaststreken een onweerstaanbare, sprankelende uitstraling.

Een flamboyante, aquagroene oogopslag

De oogopslag krijgt dit najaar een geraffineerde en onweerstaanbare, aquagroene uitstraling dankzij de drie perfect op elkaar afgestemde aquagroen/blauwtinten uit het oogschaduwkitje van freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow ’Lovely’. Met freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade’ omlijn je de ogen met een spannend lagunegroen accent voor een flamboyante blik. Twee laagjes freshMinerals Beautiful Eyes Mascara ’Black’ geven de ogen tot slot een mooie open blik met wimpers die vol, volumineus en mooi gedefinieerd zijn.

Nearly ‘nude’ lips…

Als balans voor de intensief kleurrijke oogopslag, zijn de lippen ‘nearly nude’ dankzij freshMinerals Luxury Lipstick ‘Venice’ in een subtiele, heel natuurlijke ‘nude tint’. Voor een mooi verzorgd effect en een extra lange houdbaarheid van de lipstick, worden de lipcontouren van tevoren geaccentueerd met een dun lijntje van freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Light Mauve’. Het eindresultaat? Subtiele ‘balsemlook’ lippen met een ultraverzorgde en stijlvolle finish!

Distributie & verkoopprijzen:

‘The Next Generation’ minerale make-up producten van freshMinerals worden exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.  De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland.   Consumenten kunnen kijken op de website www.fresh-minerals.nl  voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Lees ook:Fantastic Foundation!
Lees ook:Hul je gezicht in waanzinnige herfstkleuren…
Lees ook:Sexy summer kisses…
Lees ook:Mooi rood is sexy
Lees ook:100% natuurlijke Pastel kleuren voor het voorjaar van 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top make-up van fresh minerals: Fresh Flamboyant Finesse

  1. Louise

    Wauw, wat een te gekke kleuren!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>