Filler base cream voor puntgave make-up

Een mooie make-up valt en staat met een goede basis! Nieuw van Alissi Brontë is de Instant Filler Base Cream. Dit innovatieve product op basis van onder meer Silicium en vitamine E, vormt hét perfecte huwelijk tussen make-up en huidverzorging, om een sensationeel beautyeffect te creëren. Deze make-upbasis met een frisse formulering is ontwikkeld zonder siliconen.Deze vormt een onzichtbare sluier die de huid onmiddellijk gladstrijkt en die rimpels en fijne lijntjes opvult zodat de make-up hier niet in kan ophopen. Een perfecte teint wordt gegarandeerd. De lichte textuur heeft een  matterend effect en vormt het perfecte canvas voor een professioneel, extra lang houdend en puntgaaf make-upresultaat!

  • Alissi Brontë Instant Filler Base Cream                                 € 41,00/30 ml

Lees ook:Sprookjesachtige midwinter make-up uit Spanje
Lees ook:Gun je huid goud…
Lees ook:Je BFF tijdens de zomermaanden: DD Daily Defense Cream
Lees ook:Luxe parelmoer waterproof oogschaduw
Lees ook:Klasse Foundation: DECLARÉ Firming Cream Make-up

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filler base cream voor puntgave make-up

  1. Lisa

    Wow! mooie creme, ziet er heel goed uit! Kijk ook eens op mijn site, beautymoment.webs.com

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>