Concealer voor perfecte wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen geven je gezicht een prachtige uitdrukking. Maar als je ze net geëplileerd heb, kunnen ze er nogal rood aangeslagen uitzien. Gelukkig is daar nu iets aan te doen met een speciale wenkbrauwen concealer. Wat een vondst!

Anastasia heeft deze concealer speciaal ontworpen met gele ondertonen om een kleurcorrectie te geven aan donkere, blauw plekken/kringen. Deze hoog gepigmenteerde formule ziet er neutraal uit en bedekt oneffenheden als roodheid en donkere plekken effectief. Het is hydraterent en blijft langdurig zitten. Dit product is uitermate geschikt voor het gevoelige gebied rond de ogen. Verkrijgbaar in Light, Medium en Dark. Adviesprijs = € 23,95

Meer info op www.douglas-shop.com

Lees ook:Musthave: groene concealer!
Lees ook:Een open blik door perfecte wenkbrauwen
Lees ook:Hoe krijg je de perfecte look?
Lees ook:Ga voor egaal met het serum ‘Even Better Clinical Dark Spot Corrector’
Lees ook:Weg met donkere kringen onder je ogen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>