Anastasia’s Nú Brow laat wenkbrauwen groeien

 

Voor vrouwen die kampen met ‘karige' wenkbrauwen is er nu een oplossing: een soort haargroeimiddel. Van wenkbrauwkoningin Anastasia.

Wenkbrauwen spelen een ongelooflijke belangrijke rol in het uitdrukkingsvermogen van het gezicht. Visagisten roepen daarom ook altijd dat ze je elke dag even 'moet doen', ook al ga je verder zonder makeup de deur uit. Was het vroeger vooral een kwestie van een beetje bijtekenen en borstelen, tegenwoordig zijn er tig verschillende brow-tools  te koop. Anastasia, de wenkbrauwexpert van menig Hollywood celeb , is er zelfs stinkend rijk mee geworden.

Haar nieuwste product heet Nú Brow. Een verrijkingsserum – zoals ze dat zo mooi noemt – bestaande uit eiwitten en vitaminen dat haarverlies vermindert en haargroei stimuleert. Klinkt het niet fabelachtig?  Oké, er zijn natuurlijk meer haargroeimiddelen op de markt en ze werken vaak een beetje. Anastasia belooft plechtig in haar persbericht dat Nú Brow inactieve haarfollikels activeert en daarom ook echt werkt. Wij hebben hem nog niet getest. Gewoon, omdat zowel ik als Monique al met fijne dosjes behept zijn. Maar ben je uitgeschoten tijdens het epileren of word je geplaagd door kale plekjes dan kan  proberen natuurlijk nooit kwaad.

Een geruststelling, plakt Monique er nog aan: naarmate je ouder wordt, worden wenkbrauwharen ook bij vrouwen steeds langer. Al eens opgevallen? Monique moet ze al regelmatig bijknippen, er steken soms hardnekkige sprieten uit die je meer bij een oude grijsaard zou verwachten!

Lees ook:

Al gehoord van wenkbrauwimplantaten?

Anastasia Brows komt met aanvulling 

Monique krijgt Anastasia brows

De introductie van de brow-look in Nederland

Lees ook:Dankzij Anastasia altijd mooie wenkbrauwen
Lees ook:Anastasia Brows komt met aanvullingen
Lees ook:Brow Power !
Lees ook:Nooit meer pijn na het epileren
Lees ook:Brow Powder for the finishing touch

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Anastasia’s Nú Brow laat wenkbrauwen groeien

 1. yvon

  ja leuk…ook gekocht om wenkbrauwen wat voller te krijgen,ben nu 1 maand bezig en doe precies alles volgens beschrijving,helaas nog geen resultaat

    /   Reply  / 
  1. redactie, monique

   inderdaad, het klinkt allemaal geweldig, maar de werkelijkheid is weerbarstiger he, zullen we maar zeggen.

     /   Reply  / 
 2. yvon

  tja 30 euro kwijt en niks ervoor terug

    /   Reply  / 
  1. monique

   hmmm…zullen we dit neer gaan leggen bij de importeur van anastasia? lijkt me wel een goed plan! als jij nou even heel nauwkeurig op papier zet wat je klacht is en duidelijk aangeeeft dat je het volgens de gebruiksaanwijzing hebt gebruikt, sturen wij het voor je door.

   [email protected]

     /   Reply  / 
  2. monique

   ik moet je eerlijk zeggen dat ik het blogje ook wel te positief geschreven vind….ik zal dat even bespreken met mijn collegaatje. het geeft ook maar weer eens aan hoe zeer je om de tuin geleid kan worden met de mooie praat he.

     /   Reply  / 
 3. yvon

  tja was natuurlijk te mooi om waar te zijn.
  gebruik het nog wel maar na 6 weken verwacht je toch wel eens resultaat dus denk er maar over om het in de prullenbak te gooien.

  had het gekocht bij douglas en die vroegen wel of ik wilde komen vertellen wat het resultaat was want het is toch 30 euro,ga dit maar eens doen.

    /   Reply  / 
  1. redactie, monique

   ik zou dit zeker doen yvon ,en vraag gewoon je geld terug. hou ons op de hoogte!

     /   Reply  / 
 4. yvon

  jaja ik heb mijn geld terug gekregen.
  eerst kreeg ik het advies dat je dit heel lang moest gebruiken om resultaat te krijgen.
  vertelde dat ik dus niet van plan was om er nog 1 te kopen omdat ik hier echt niet meer in geloofde.
  had het namelijk al een hele tijd gebruikt,was bijna op.
  kreeg daarna zonder probleem mijn geld terug.
  top van douglas.

  groetjes

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>