De vibrerende mascara van Lancome is top!

Er werd al tijden over gesproken: de vibrerende mascara. En vandaag heb ik hem dan ein-de-lijk kunnen uitproberen. Tussen de post vond ik de nieuwe trillende mascara van Lancome (Oscillation Vibrating Infinite Powermascara) en reuze nieuwsgierig als ik was heb ik hem meteen maar even op mijn wimpers gesmeerd…

 

 

 

 

Ik kan er eigenlijk maar één ding over zeggen: wat een geweldige mascara!  Na twee laagjes lijken mijn wimpers eindeloos lang ( in marketing mascarataal), duidelijk gekruld en ze zijn heel mooi gesepareerd. Daarbij zijn mijn wimpers niet overdreven dik/vol of plakkerig waardoor het een ideale mascara is voor zowel overdag als s’avonds.  

Het is in het begin wel even wennen; een mascara die trilt en geluid maakt.  Door de vibratie jeuken je ogen een klein beetje en het geluid doet  denken aan een mug die rondom je hoofd zoemt.  Maar ik was verbaasd over hoe makkelijk de mascara aan te brengen is. Ik had verwacht dat het nog best lastig zou zijn om vooral de mascara secuur op je onderwimpers aan te brengen vanwege de trilling. Maar dat blijkt helemaal niet het geval te zijn. Ook droogt de mascara snel en klontert hij nauwelijks tot niet. Gewoon nog een keertje met het trillende borstjes strijken en de klontjes zijn weg. Jaa..ik ben fan! Dat lijkt me duidelijk. Nu moet ik er alleen eerlijkheidshalve wel bijzeggen ik dat nogal ‘makkelijke’ wimpers heb. Ze zijn al best lang en zwart van zichzelf…Maar ik zou zeggen: probeer het zelf eens uit!

Hier nog even een omschrijving uit het persbericht:
Dankzij de 7000 trillingen per minuut van de borstel kan de formule perfect worden aangebracht. De mascara bevat een verkleinde motor (3cm ) met een verwijderbare en recyclebare batterij. De micro-oscillatie wordt geactiveerd wanneer met de duim op het knopje van de applicator wordt gedrukt. Dankzij de micro-oscillaties wordt elke wimper perfect omhuld en gemodelleerd van de aanzet tot het uiteinde. Deze verfijnde en eenvoudige techniek garandeert een puur resultaat zonder dat wimpers een elkaar plakken.

 Lees ook:

Onze ervaringen met de trilmascara van Estee Lauder

Lees ook:Powerbooster voor je wimpers!
Lees ook:Een dikke plus voor Maybelline!
Lees ook:Tot 16 uur lang perfect gestylde wimpers
Lees ook:Buzzzzz…de vibrerende mascara
Lees ook:Eindeloze wimpers…

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “De vibrerende mascara van Lancome is top!

 1. teresa

  waar kan je deze mascara kopen..??

    /   Reply  / 
 2. Marieke

  @Teresa,
  de mascara is pas vanaf november te koop bij de erkende Lancome punten. Douglas, Ici Paris, Bijenkorf etc.

    /   Reply  / 
 3. Rowena

  Lijkt me echt chill !!
  Maar ehmm..Hoeveel kost ie?? Want ik wil(mag) er niet te veel voor betalen..

  xx

    /   Reply  / 
 4. redactie, monique

  oh jee marieke, je maakt me nog tochwel heel nieuwsgierig,. kan niet wachten tot ik maandag op kantoor ben en hem ook kan uitproberen!

    /   Reply  / 
 5. Marieke

  Ja ben benieuwd of je net zo enthousiast bent!

    /   Reply  / 
 6. Sarah

  Ik heb op mijn werk deze mascara ook getest. Ik vind hem dus echt bagger. Ik heb vrij korte wimpers die van zichzelf niet zo veel voorstellen en bij iedere nieuwe mascara spits ik mijn oren, zou dit de oplossing zijn? De ideale mascara die mijn wimpers alles brengt wat ik hebben wil.
  Deze mascara maakte bij mij echt een bende van mijn wimpers. Alles klonterde aan elkaar en het verlengende resultaat viel mij erg tegen. Daarnaast rook hij nogal tipisch. Ik heb hem er dan ook snel weer afgehaald en heb mijn eigen mascara Maybelline Volum’Express lift up er maar weer opgesmeerd. Deze werkt bij mij beter en is in ieder geval stukken goedkoper dan deze.

    /   Reply  / 
 7. redactie, monique

  @sarah, ik geloof je meteen. toen ik hem voor het eerst gebruikte vond ik ook dat er nogal veel mascara op mijn wimpers kwam. dik en vet. alleen voor de onderwimpers vond ik het direct super, omdat het er lekker snel op gaat, op die kleine haartjes.

  maar als je zegt dat je korte wimpers hebt, kan ik het me helemaalv voorstellen. hoe langer en dikker je wimpers zijn, hoe makkelijker dit soort mascara is denk ik.

  na hem nu drie keer gebruiktte hebben, vind ik het al wel makkelijker gaan. ik vraag me alleen af als ie half leeg is of hij dan nog zo goed opbrengt vanuit alleen maar een trilling, of dat je dan alsnog weer ouderwets moet gaan borstelen.

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Mascara blijft populair tijdens de kredietcrisis | Beauty

 9. Pingback: Beautyblog test: de allernieuwste mascara’s deel 1 | Beauty

 10. Pingback: Beautyblog test: de allernieuwste mascara’s deel 2 | Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>