Al gehoord van wenkbrauwimplantaten?

In the States is het al een aardige business in wording en ik kan me er inderdaad ook heel veel bij voorstellen. Niet alleen voor vrouwen die in de jaren '60 hun borsteltjes uit modisch geloof hebben kaalgeplukt, maar ook voor hen die er gewoon weinig van hebben. Wenkbrauwen spelen een ongelooflijke belangrijke uitdrukkingsrol in het gezicht en in de non-verbale communicatie. Het zijn kaders die je verschijning karakter geven. Ooit zei een visagist tegen mij; 'Meid, ga nooit zonder je wenkbrauwen gedaan te hebben de deur uit, ook al doe je verder niets aan make-up. En ik doe het trouw. Ben dol op wenkbrauw do's en dont's. Lees hier meer over deze nieuwste ingreep om de kaders terug te krijgen (Engels).

 

Lees ook deze blogs:

- de perfecte wenkbrauw make-up tip van Bobbi Brown (tip 11)

- Anastasia Brows, handige malletjes als je niets hebt, maar waardeloos als je wel voorzien bent, want je krijgt gegarandeerd een scheve look! Mijn radio-uitzending erover bij BNR Nieuwsradio.

 

Lees ook:Anastasia Brows komt met aanvullingen
Lees ook:Dankzij Anastasia altijd mooie wenkbrauwen
Lees ook:De maskerade van cosmetische ingrepen : Nicole Kidman
Lees ook:Brow Power !
Lees ook:Billion Dollar Brows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>