Last van cosmetica-allergie? Vraag de pas aan!

Sinds 2005 bestaat er al een zg. allergiepas. Een kaart die ingevuld kan worden door je dermatoloog waarop de stoffen staan, waarop je huid allergisch reageert. Deze kaart is handig als je cosmetica gaat kopen. De verkoopster kan dan checken welke producten voor jou wel of niet geschikt zijn. Je leest er hier meer over.

 

 

Lees ook:Kaartverkoop TMF-awards in handen van L’Oreal
Lees ook:Nooit meer een beauty-miskoop!
Lees ook:dr.Brandt bij RTL Boulevard
Lees ook:CosmOpinie test 10 Aftersuns
Lees ook:80% van de Nederlanders regelmatig kriebelig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>