Anastasia Brows komt met aanvullingen

 

 

Het inmiddels ook in Nederland behoorlijk populaire Anastasia Brows; de malletjes waarmee je perfecte wenkbrauwen kunt maken, krijgt een aanvulling in het assortiment. Een glinsterend potlood waarmee je direct onder de wenkbrauw een schaduw maakt, waardoor de wenkbrauwen nog meer naarvoren komen, en gekleude browgels. Om je wenkbrauwen in een klap van kleur en styling te voorzien.

 

De gekleurde wenkbrauwgel kost 20 euro en komt in twee blonde kleuren. Een beetje licht voor de gemiddelde Nederlandse vrouw, wat me wel bevreemd. Maar goed, dan weet je dat het er is. Je kunt natuurlijk ook bij elk ander willekeurig merk naar wenkbrauwgels kijken, want handig zijn ze zeker!

Een handigheid, dit glinsterende potlood voor onder de wenkbrauw. Doe het wel heel subtiel, want anders loop je met witte bogen! Hij kost 21 euro en moet in acht verschillende tintjes te koop zijn.

Waar je ze haalt? Bij Douglas parfumerie en de kapperszaken van Rob Peetoom, waar je ook meteen je wenkbrauwen in model kunt laten trekken!

 Lees ook deze blogs over het merk:

De introductie van de look in Nederland

Mijn 'brow-do' bij de Rob Peetoom kapper

De laatste roddels over Anastasia Soare, die eerst architecte was!

 

Lees ook:Dankzij Anastasia altijd mooie wenkbrauwen
Lees ook:Billion Dollar Brows
Lees ook:Al gehoord van wenkbrauwimplantaten?
Lees ook:Anastasia’s Nú Brow laat wenkbrauwen groeien
Lees ook:Brow Powder for the finishing touch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>