Wat is jouw favoriete product? Schrijf er op los!

Uit de poll hiernaast over je favoriete merk m/v van 2007 wordt zo langzaam aan ongeveer wel duidelijk welke de meeste stemmen halen, maar het is natuurlijk nog leuker om te weten om welke producten het gaat. Als ik het wel eens zo om mij heen vraag, krijg ik soms bijna lyrische verhalen te horen. Dus ik dacht: vertel het me. Welk product was veruit jouw favoriet in 2007 en waarom? Je kunt het gewoon posten (met argumenten natuurlijk) onder dit blog. Denk niet dat het voorbeeldig geschreven hoeft te zijn, gewoon in normale mensentaal, met jouw eigen gevoel erin gelegd.

Lees ook:Test je cosmeticakennis met deze FDA-test
Lees ook:Hoe trots ben jij op jouw striae?
Lees ook:Lopen lange vrouwen meer risico op huidkanker?
Lees ook:Bekijk de handige zonkrachtwijzer van L’Oreal vandaag
Lees ook:Evgeniy Levchenko sexy as hell

35 Reacties // Reageer

35 thoughts on “Wat is jouw favoriete product? Schrijf er op los!

 1. natasja

  hallo monique, mijn favo product was in 2007 dermagenesis van l’oreal. ik heb de dagcreme ik vind dat hij echt doet wat hij moet doen. mijn huid lekker soepel houden. mijn huid voelt niet meer trekkerig aan, volgens mij zie ik zelfs dat fijne lijntjes verminderd zijn. ik vind de creme alleen wel wat glimmerig op mijn huid, dus ik moet hem nog wel afpoederen. weet jij of er ook een serum van is of dat nog komt?

    /   Reply  / 
 2. M Boudens

  Hallo,

  Het moet me van het hart, dat er vooral nog steeds naar de buitenkant van het potje word gekeken en niet naar de inhoud, bijna alle merken die er vermeld staan bevatten, chemische conserveringsmiddelen, niet diervriendelijk, vol met paraffine en kleurstoffen en amper werkstoffen zoals vitaminen e natuurlijke oliën, het is dus ook weer bewezen dat 90% van de merken puur op commercie draaien, schande, kijk eens op dr Baumann en lees en leer,

  vr gr M Boudens

    /   Reply  / 
 3. Marieke

  Mijn favo beautyproduct van 2007 is dePore Minimizing Skin Refinisher van Estee lauder Idealist. Pas begin december ontdekt, maar ik ben nu al verkocht. Hij ruikt lekker, het potje ziet er prachtig uit en het belangrijkste; hij voelt heerlijk aan op de huid. Het serum trekt direct in ( dus je hoeft niet 10 min. te wachten met het aanbrengen van je dagcreme) en je huid voelt aan als eehm…tja zachte babybilletjes? Kortom zeer verslavend!

    /   Reply  / 
 4. redactie, monique

  dag meneer of mevrouw boudens, vertelt u ons dan eens wat er zo goed is aan baumann producten en hoe zij geconserveerd worden zonder de nodige synthetische stoffen?

  u weet net zo goed als ik dat puur plantaardig ook niet per definitie veilig is voor de huid – en dan praat ik over de kans op allergie.

  maar goed, legt u uw verhaal maar eens uit; kort en bondig natuurlijk:-)

    /   Reply  / 
 5. saskia

  mijn favoriet was het gamila zeepje wat ik afgelopen jaar opgestuurd kreeg van beautyblog. het is puur en zacht, alleen wel duur zeg. de prijs weerhoudt me wel om het een tweede keer te kopen. vanavond zag ik bij rtl boulevard dat ze in het nieuws waren. leuk om te zien, herkenning. als ik het hier niet gewonnen had, zou ik het nooit zijn tegengekomen.

    /   Reply  / 
 6. teha

  ha!Gamila, mezelf net getracteerd op een nieuwe geur erbij, heerlijk,hen nu een restje neutrale, een halve met lavendel en een nieuwe met rozemarijn, heerlijk!

    /   Reply  / 
 7. teha

  natasja,volgens mij was van dermagenesis bij kruidvat de dagcrème en het serum in de aanbieding(10 euro ipv 19)

    /   Reply  / 
 8. anna

  Van een vriendin kreeg ik een sample van de Inhibit-Tensolift van Natura
  Bisse, een Spaans merk dat vrij exclusieve high tech producten op de markt
  brengt. Zelf ben ik eind veertig en heb er wel eens over gedacht om de
  rimpels onder mijn ogen te laten liften. Uiteindelijk ben je de tijd dat
  lachrimpels nog leuk zijn, voorbij. Dan zijn het lachgroeven geworden en
  wordt het geheel toch wat droeviger.

  Alle sprookjes over in-een-nacht-helemaal-strak-cremes geloof ik allang niet
  meer. Totdat mijn vriendin, als een toverfee, met dit creme-achtige serum op
  de proppen kwam. Ongelofelijk. Op de verpakking staat: RELAX. FILL. LIFT. En
  daar is niets aan gelogen. Het serum lijkt een soort vloeibare botox die je
  op je gezicht smeert. (Let wel, dit is een produkt voor gevorderden…).

  Verslavend. Want aan een rimpelig gezicht in de spiegel wen je moelijk maar
  aan de aanblik van een strakke huid, ben je zo weer gewend.
  Toen het hermetisch afgesloten serum sample bijna op was en er niets meer
  uit het pompje kwam, heb ik het nog als een echte junk onder de warme kraan
  staan houden om zo maar de laatste restjes van de bodem naar het pompje te
  krijgen. Maar na een week was het sprookje echt over.

  Ik naar de winkel. 625 Euro per potje. Van 60 ml. Tsja, dan wordt de
  afweging tussen een de creme of een plastische lift (1500 euro)toch
  principieel in plaats van financieel.

    /   Reply  / 
 9. redactie, monique

  ik zal vandaag het rtl fragment over gamila eens opsporen, heb het gisteravond gemist.

    /   Reply  / 
 10. jeri

  Ik zie dat er al meer fans zijn van gamila Secret! Maar ik wil ook graag ff vertellen hoe fijn Gamila voor je huid is…lekker puur natuur en het haalt in een ruk al je make up dr af. Na een maand Gamila gebruikt te hebben had ik een gezonde kleur op mn gezicht, alsof ik een strandwandeling gemaakt had! Heb t gister gezien op RTL Boulvard, was leuk!

    /   Reply  / 
 11. Marieke J

  Eerlijk is eerlijk, ik kan niet maar één product noemen… ik heb toch echt 3 producten die voor mij echt tot de favorieten behoren: te weten ‘mijn’ mascara van Chanel (never leave home without it) Inimitable. In het begin wennen, na jarenlang gewerkt te hebben met een ultra-dun borsteltje nu weer een dikker, harder opbreng-borstel maar hij blijft prachtig zitten de gehele dag!! Daarnaast het fantastische System Eclat La Mousse (Précision lijn) ook van Chanel. Ik ben van de ‘makkelijke schoonmaak’ en na het opbrengen met een beetje water reinigt het mijn gehele gezicht super goed(inclusief oog make-up) en ruikt het ook nog eens zeer aangenaam! Als laatste zweer ik bij de Pore Minimizing Skin Refinisher van Estee Lauder Idealist. Zoals mijn naamgenoot ook al schreef, trekt heerlijk snel in, en nog belangrijker je huid voelt daarna zalig zacht (en ziet er perfect mat uit!!)… echte aanraders mijn favourites!!

    /   Reply  / 
 12. redactie, monique

  leuk marieke, die pore minimizer is wel hot huh…nou zit er een stofje in dat onmiddellijk oneffenheden verdoezeld en dat is ook wat je direct ziet op je huid, maar als je je gezicht hebt schoongemaakt, zie je dan ook dat je porien langzaam maar zeker kleiner worden? want dat zijn toch twee verschillende dingen…..:-)

    /   Reply  / 
 13. goretti

  Mijn favoriete product van het jaar 2007 is de mascara van Clinique. (Kan naam niet lezen, is vervaagd van het vele gebruik, en vraag me ook af of het nog in de handel is, het lag namelijk bij de Douglas in een E7.- bakje, en terwijl zelfs de verkoopster benoemde dat dit een superkoop was) Het is die waar je eerst met wit spul je winpers doet, en daarna met zwart. Voor mij een goede mascara omdat hij je wimpers een natuurlijke lange look geeft.

  En die van Lancome Hypnose vind ik ook super. Die kan je namelijk laag over laag aanbrengen zonder dat ‘t klonter, met als gevolg dat je behoorlijk lange wimpers krijgt. Ik weet nog de eerste keer dat ik het probeerde voelde het alsof ik gewicht aan mijn wimpers had hangen, en ik moest mijn zonnebril lager op neus dragen. Want mijn wimpers raakten de glazen, had ik noooooit eerder ervaren!

  De mascara van Diorshow waterproof, daar had ik veel van verwacht; goede verhalen van vriendeinnen over gehoord, echter die vond ik zwaar tegen vallen voor zo’n een dure mascara. Bij de eerste aanbreng al vind ik het moeilijk doseren om het zwarte spul gelijkmatig te verdelen. Ik vind de substantie van deze mascara te dik, en ik draai ‘t echt goed open en dicht. Maar nogmaals ik heb vriendinnen die er mee dwepen. Dus het is allemaal relatief.

  Verder vind ik de Strixaderm-MD anti dark circles creme een fijne creme. Merkbaar dat de kringen onder ogen lichter worden.

  Verder nog een product, en dat is La prairie een emulsie. Ik heb een daar een paar monsters van gebruikt, en moet zeggen dat het heel lekker aanvoelde op mijn huid. Ik heb niet helder of het mijn huid gevoed heeft of gezonder heeft gemaakt. Maar het viel me op dat het heel fijn, lekker zacht doch ook strak smeert.
  strak in de vorm van “sochtends tot ik s avonds lekker op de huid lag. En overdag, ook niet na het eten of tanden poetsen mijn gezicht aan het trekken was en om wat creme schreeuwde.
  Gewoon lekker, mooi in gebruik, en ik hoorde destijds vaker dat ik voor een oud wijf amper rimpels had. Merkbaar was dat het in de dagen was dat ik met mijn la prairie monster aan het smeren was. Daarbij best een tijdje gebruikt, heel klein beetje is al voldoende. Dus ik ga maar weer op zoek naar monsters!

    /   Reply  / 
 14. Marieke J.

  Hi Monique, ik zie ook daadwerkelijk dat mn poriën de afgelopen weken fijner/kleiner geworden zijn.. ik ben het wel met je eens dat wanneer je het matriaal opbrengt het gezicht er beter uitziet (omdat het toch ‘afgedekt’ is met een laagje) maar nogx die grove poriën zijn al een stuk fijner geworden … erg fijn!!!

    /   Reply  / 
 15. Annelies

  Mijn meest favoriete product op dit moment is Eclat de Teint met vitamine E, micro-pigmenten en “intensive glow control’ van By Terry. Omdat in de winter m’n huid nogal vaal is, was ik op zoek naar een creme met een teintje die iets meer doet voor je huid. Die heb ik nu gevonden. Ik gebruik overigens nog wel een dagcreme als basis. De Eclat de Teint haalt de vaalheid echt weg. Door de micro-pigmenten weerkaatst het licht waardoor kringen en lijntjes minder zichtbaar zijn (altijd meegenomen). Je hebt hierdoor geen of minder concealer nodig. En ik zie er ook s’ochtens al uitgeslapen uit!

    /   Reply  / 
 16. redactie, monique

  goh, kom hier met die spullen haha….wil ik ook! estee pore minimizer, teint eclat By Terry en Anna’s Natura Bisse serum van 600 euro *wink*

  Grappig om jullie verhalen te lezen, wordt er helemaal enthousiast van. Jullie moeten maar vaker komen vertellen hoor. Het helpt om ook deze beroepsgedeformeerder weer even uit haar tunnelvisie te halen:-))

    /   Reply  / 
 17. Achsa Vissel

  Mijn favoriete beautyproduct is Spider Eyes van Helena Rubinstein, een witte mascara die je wimpers verdikt en verlengt voor je er je zwarte (bruine etc.) mascara overheen aanbrengt. Hoewel veel cosmeticahuizen hier een versie van hebben is er niet een (ja, ik heb er een paar uitgeprobeerd) die zo’n prachtig effect geeft als deze. Bij andere merken komt er op een gegeven moment een soort grijzig plaksel rond de opening te zitten. Zo niet bij Ms. Rubinstein! Verder heb ik van het weekend een licht peelende reinigingsgel (als ik het goed zeg)van Sisley uitgeprobeerd en daarna een ant-age cream van hetzelfde merk. wauw!

    /   Reply  / 
 18. zelda

  Een heel ander favoriet product: de smokey eyes kwast van Trucco, die ik aantrof bij mijn Sebastian kapper. Ik oefen al heel wat jaren op smokey eyes, maar zo mooi als nu is het nog nooit geweest, zowel met het tegelijk gekochte smokey-eyes doosje oogschaduw van hetzelfde merk als met bv. Bourjois.

    /   Reply  / 
 19. Claudia

  Mijn favoriete product van 2007 is het Express Flower Gel masker van Sisley. Een heerlijk ruikend masker dat snel werkt bv. in 3 minuten als oppepper voor een avondje uit. Maar ook als “schoonheidsslaapje” want hij mag heel de nacht opblijven (zelfs rondom de ogen). Effect is dat je opstaat met een strakkere, gelifte huid met een frisse uitdrukking. Een echte aanrader!

    /   Reply  / 
 20. redactie, monique

  zelda, klinkt goed zeg die kwast, had je dat nooit eerder kunnen vertellen:-)) ik ga eens even informeren bij sebastian! maar vertel nog even; wat maakt het een smokey eyes kwast, is hij breder, van een bepaalde vorm?

    /   Reply  / 
 21. redactie, monique

  claudia, is het een nieuw product van sisley, nee toch?

    /   Reply  / 
 22. Claudia

  Zeker niet, het masker bestaat al een aantal jaar, maar als je mij vraagt naar een favoriet product staat deze al jaren bij mij op nr 1. Direkt effect en het blijft werken.

    /   Reply  / 
 23. zelda

  Die kwast heeft haren van ongeveer een centimeter lang en een beetje puntig, hij is vrij dik. Hij heet Smoky Eye 81075680. En ik wil graag nog een favoriet product noemen: Fructis shampoo en conditioner type Hydraliss. Is volgens de verpakking helemaal niet bedoeld voor steil en fijn haar, maar werkt daar wel heel goed voor. Het wordt heel zacht en glad en gaat er enorm van glimmen. En niet zwaar. En het ruikt ook nog heel lekker en kost bijna niks.

    /   Reply  / 
 24. redactie, monique

  we gaan in ieder geval even achter jouw smokey eyes kwast aan, klinkt zo ludiek!
  leuk trouwens dat jij nog smokey eyes maakt *wink*

    /   Reply  / 
 25. Antoinette

  Mijn favoriete produkt 2007 is de handcreme (handstuff) van Bluestuff. Hier is emu oil in verwerkt en het maakt mijn handen super zacht. Het is wel aan de prijzige kant (bijna 20 euro) maar daarentegen heel zuinig in gebruik en het ruikt heerlijk. Ik heb n.a.v. deze creme gegoogled op emu oil (emoe olie)en deze olie lijkt werkelijk voor van alles en nog wat goed te zijn. Het wordt ook in huidverzorging verwerkt. Ik heb nu ( in Amerika)o.a. pure emu-oil besteld en wat proefjes van huidverzorging en ga dat eens uitproberen. Als het net zo effectief is als de handcreme ben ik helemaal om. :-)

  Groetjes Antoinette.

    /   Reply  / 
 26. redactie, monique

  waar koop je die handcreme antoinette? en is er een url of zo?

    /   Reply  / 
 27. redactie, monique

  hoi antoinette, ik vind het een beetje vaag hoor die emoe-olie. verkoopt dat nou, en ook via zo’n online business? ik zag dat er tot voor kort geadverteerd werd bij Tell Sell, dat zal nu wel een bummer zijn, of waren jullie daar als onlinebedrijf niet bij betrokken en hebben jullie afgesproken de gedupeerde klanten over te nemen?

    /   Reply  / 
 28. Antoinette

  Hoi Monique,

  Ik weet verder niks van dit bedrijf af, heb er alleen handcreme gekocht en die bevalt me uitstekend. Ben gewoon een consument. Verder heb ik wat rond gesurfd op internet en van alles gelezen over het gebruik van emu-olie en daar komt uit dat die olie het dichts bij onze eigen huidvetten komt en daarom zo goed opgenomen wordt door onze huid. Verder ben ik ook maar een “leek”. De creme-proefjes waar ik het over had heb ik ergens op een Amerikaanse site besteld gewoon om uit te proberen. Heb ze nog niet ontvangen.

  Groetjes Antoinette.

    /   Reply  / 
 29. redactie, monique

  hoi antoinette, als het feit dat het om olien gaat die redelijk overeenkomen met de samenstelling van ons eigen huidvet, belangrijk voor je is, is het wellicht ook leuk om te weten dat er talloze natuurlijke, plantaardige olien zijn met deze eigenschap. sowieso allen bdih-gecertificeerde cosmeticamerken gebruiken dergelijk huidolien in hun producten, en die kun je ook gewoon in de winkel kope (natuurwinkels, reformhuizen et cetera). scheelt weer verzendkosten:-)

    /   Reply  / 
 30. Antoinette

  Ben ik helemaal met je eens. Ben ook voor het natuurlijke maar probeer ook graag iets anders (natuurlijks) uit. En ik vind het leuk om op internet te winkelen omdat ik niet zo goed mobiel ben en op deze manier kom ik overal. :-) Heb trouwens nog een favo, minerale make-up van Everydayminerals.

  Groetjes Antoinette en een fijn weekend.

    /   Reply  / 
 31. nicole

  hallo allemaal

  Emoe of Emu Oil is ook te koop bij

  http://www.kissfromnature.nl daar word pure Emu Oil verkocht in diverse vormen

  groetjes
  Nicole

    /   Reply  / 
 32. Doortje

  mijn favoriet is Peach stuff of zoals het tegenwoordig heet peach facial moisturiser cream. van Bluespring. Dit is een cream voor de dag en nacht die mijn gore saaie huid weer heeft laten opleven. Iedereen zei:(nadat ik het een week gebruikte) Wat zie jij er gezond uit ben je op vakantie geweest? Kijk en dat is dus mijn favoriet.
  Is in Amerika verkrijgbaar maar sinds kort ook in NederlandIk heb de internetsite onder mijn homepage gezet voor belangstellenden.

    /   Reply  / 
 33. redactie, monique

  hoihoi, het is maar een druk bedrijfje daar in andijk en ze zijn lekker op dreef met viral marketing *wink*. via dat bedrijf wordt ook regelmatig de emoe olie aanbevolen. veel succes ermee.

    /   Reply  / 
 34. Jessica

  Oh handige website doortje

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>