Make-up trend zomer 2008: mat en naturel

We kennen hem al langer; de nudelook. Ook deze zomer behoort hij weer tot één van de grootste beautytrends. Veel heb je voor deze look niet nodig, maar precisiewerk is het wel. Alles draait namelijk om een flawless poppengezichtje. Met matte poeders en foundations moet je net zolang smeren totdat je huid er stralend mat, piekfijn en 100% naturel uitziet. Maak het onberispelijke plaatje af met een piepklein likje mascara, een vleugje transparante lipgloss en eventueel een heel licht blosje op de wangen. That's it!

( Balenciaga SS08)

Matt Touch Foundation van Yves Saint Laurent is verkrijgbaar in 3 tinten. Van bleek voor de Aziatische huidskleuren tot donker voor de etnische huid.

Sense Aquaradiance van Biotherm. Vochtregulerend en zorgt voor een natuurlijke dekking.

Perfect Again Nude van Givenchy. Corrigerend palet met twee concealers , een gladmakend product voor het camoufleren van verwijde poriën en een shimmeringcréme met parelmoerdeeltjes die doffe plekjes verheldert.

Lees ook: Make-up trends zomer 2008; Shimmering blush & Pink Lips

 

Lees ook:mode-icoon Yves Saint Laurent overleden
Lees ook:Belle d`Opium van YSL is het zusje van Opium…
Lees ook:L’Oreal koopt YSL beaute op!
Lees ook:Perfecte Foundation met SPF15
Lees ook:24/7 bb beautiful

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Make-up trend zomer 2008: mat en naturel

 1. Jessica

  Niet bij iedereen staat naturel mooi. Ik doe altijd lichte foundation, blush, mascara (en dan geen klein likje, maar gewoon tot dat je ogen spreken, eyeliner en bruine oogschaduw, en ik krijg er vaak complimenten over. Naturel staat bij mij niet, dan ben ik veel te kaal en bleek. Bij sommige vind ik het wel heel mooi, mooier dan met superveel makeup.

    /   Reply  / 
 2. monique

  @Jess, wist je dat een een naturelle look helemaal niet zo naturel is? om dat effecte te verkrijgen moet er heel veel makeup gebruikt worden:-) en inderdaad, niet iedereen staan die lichte tinten – veel oerHollandse types zeker niet.

    /   Reply  / 
 3. Vitiligo

  this is wonderful product but a little high price

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>