Make-up trend najaar: Black & Blue

Helemaal hot deze herfst is de combinatie van koele kleuren zoals grijs, blauw, zwart en zilver. Smokey eyes, shiny lippen en metallic nagels, alles wordt uit de kast gehaald. Het accent ligt vooral op de ogen die je dik aanzet met zwarte eyeliner en inkleurt met een hoogglanzende metallic. Deze trend is vooral tijdens de feestdagen een echte aanrader. Eigenlijk draait alles dit najaar om metallics en koele futuristische kleuren en vormen. Kijk maar eens naar de ready-to-wear collecties.

 

 

A. Urban Decay Liquid Liner in Revolver
B. Nars Duo Eyeshadow in Underworld
C. Yves Saint Laurent Eye Shadow Duo in Blue Legend- Grey Illusion N5
D. Prescriptives Colorscope Eye Color in Black Diamond 61
E. MAC Lipglass in Lightning
F. N.Y.C. New York Color Nail Glossies Enamel in Midnight

 

 

 

Lees ook: Make-up trend najaar: Glanzend goud

Lees ook: Make-up trend najaar: Less is More

Lees ook: Make-up trend najaar: Glamourous rood

Lees ook: Make-up trend najaar: Pruimenpaars en Mosgroen

Lees ook:Make-up trend najaar: Glanzend goud
Lees ook:Make-uptrend najaar 2007: Glamourous rood
Lees ook:Make-up trend najaar: Less is more
Lees ook:Make-up trends najaar: Pruimenpaars en mosgroen
Lees ook:Beeldschoon: Lipgloss in een amulet

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Make-up trend najaar: Black & Blue

 1. Henk

  Ik vraag me af: waarom het woord “beauty” in dit blog en niet gewoon het heel gebruikelijke Nederlandse woord “schoonheid”. Daarnaast kan lifestyle gewoon weer als levensstijl geschreven worden.

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  dag henk, interessante vraag. beauty is als term zo ingeburgerd he. maar ik vraag me ook wel eens af waarom niet het woord levensstijl ipv lifestyle gebruiken. betrap mezelf er vaak op dat een nederlands woord zo direct overkomt, zeker in het geval van beauty versus schoonheid. het is zo expliciet, zo deftig eigenlijk ook (maar wellicht daarom ook weer poetischer…)en lijkt me gevoelsmatig ook veel meer afgebakend dan ‘beauty’, wellicht omdat het een woord uit je moedertaal is.

  in het geval van lifestyle versus levensstijl gaat de connotatie nog wat verder wat mij betreft, lifestyle klinkt eigentijdser maar ook (net zoals beauty) klinkt als een breder georienteerd woord. levensstijl klinkt voor mij daarnaast zo ontzettend serieus, bijna iets als een religieuze keuze maken (haha…..)

  what is a name he. ik mijmer nu maar wat vanuit een heel zonnig dorp op de rand van zuid-europa:-)

  maar leuke vraag. wat vind jij?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>