It’s time to shine!

Verheug jij je ook zo op de december feestmaand? Gezellige dagen met familie en vrienden en hét moment om goed voor de dag te komen met je kleding en make-up. Etos heeft een kerstassortiment waarmee je écht kunt uitpakken. Glitter make-up en glamour accessoires zorgen ervoor dat jij deze feestdagen het stralende middelpunt bent! En dat voor hele kleine prijsjes. Naast beauty producten voor jezelf, kun je natuurlijk ook bij Etos terecht voor betaalbare kerstcadeautjes. Met de producten uit het uitgebreide kerstassortiment weet je zeker dat je presentjes in de smaak vallen bij familie en vrienden. Én Etos pakt al jouw cadeautjes extra feestelijk in!

Statement make-up

Speciaal voor de feestelijke decembermaand introduceert Etos een aantal make-up producten waarmee je een schitterende oogopslag creëert. Combineer oogmake-up in donkere tinten met een flinke dosis glitter en glamour. Statement make-up is dé trend in beautyland dus, je mag gezien worden! De glamorous oogmake-up maak je af met een Etos Eyeliner tattoo. Hiermee creëer je moeiteloos een strakke en mysterieuze omlijning van jouw ogen. Of laat je ogen fonkelen met de Etos Glitter eyeliner. Voor een fashionable statement maak je jouw look af met een bijzondere nagelversiering: Etos Nail caviar. Deze pareltjes strooi je over je net gelakte nagels en hiermee tover je je nagels in een handomdraai om tot ware juweeltjes! De Etos Nail caviar is verkrijgbaar in een zwarte en gekleurde variant.

Ga voor glamour

Maak jouw feestelijke verschijning af met items uit het Etos accessoire- en bijoux assortiment. Over de top bestaat deze kerst niet. Steek je haren op met haarschuifjes met chique veren. Voeg extra glamour toe aan je look met de Etos stralende strass oorbellen. Houd je van een spannend detail? Leef je dan uit met de Etos Body Tattoo stickers! Tot slot vervang je je handtas voor het zwarte glitter polstasje. Gegarandeerd dat jij de show steelt deze feestdagen!

De make-up producten uit het Etos kerstassortiment zijn vanaf 11 november allemaal verkrijgbaar. De accessoires en bijoux zijn verkrijgbaar vanaf 9 december. Prijzen variëren van € 1.99 tot € 7.99 (OP=OP).

Lees ook:Win een Champagnekleurige Clutch!
Lees ook:Glamourous de feestdagen door
Lees ook:Accessoires van Daphne Deckers
Lees ook:Doe ‘s chique!
Lees ook:Feestelijke blauwe, paarse én groene wimpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>