Aanbeveling: 6 maart Golden Beauty Event

Op dinsdag 6 maart vindt er een interessant beauty event plaats in de Golden Ballroom in Hotel van der Valk in Assen. Tijdens dit event wordt je grondig geinformeerd over tips op het gebied van Beauty, Gezondheid, Anti Ageing, Huidverbetering, Huidproblemen, Gezonde Voeding en nog vele andere aan beauty & welzijn gerelateerde onderwerpen.

De avond begint om 18.30 uur en eindigt om 22.30 uur. Maak er een leuk avondje uit van en kom gezellig met je collega(s), vriendin(nen), zus, of moeder naar het event. Je kunt hier van alles vragen met betrekking tot bovengenoemde onderwerpen. Na afloop krijg je bovendien een Beauty Goody Bag cadeau! De entreeprijs bedraagt € 20 per persoon en dat is inclusief drinken, hapjes en de goodybag na afloop.

www.purebeautycare.nl hierop kun je je inschrijven en meer informatie vinden over het event

Lees ook:Wat is jouw mooiste kant?
Lees ook:Maak mams happy op moederdag!
Lees ook:Paris Hilton ‘gedowntoucheerd’ tot burgermeid
Lees ook:Genieten @ Mademoiselle
Lees ook:Nooit meer een beauty-miskoop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>