Ideale eyeshadows!

Tegenwoordig kun je zelf je pumps pimpen. Dus waarom zou je niet zelf de ultieme combinatie eyeshadows samenstellen? Met Etos Pick & Refill kan dit! Er is nu keuze uit 18 nieuwe trendy kleuren en in het doosje is ruimte voor jouw top drie. Van aqua tot grijs en van saffier tot aubergine, jouw kleur zit er ongetwijfeld bij. De kleuren zijn los verkrijgbaar en voorzien van een magneetje. Ze blijven dus goed in het doosje zitten en gaan niet zwerven door je toilettas. Heb je genoeg van een kleur? Deze vervang je gewoon voor een nieuwe kleur naar wens.

 Naast het nieuwe aanbod in kleuren, zijn de kleuren paars, aqua en grasgroen zijn  voorzien van subtiele glitters voor een spectaculair en feestelijk effect.

 De verkoopprijs van het Pick & Refill doosje is € 1.99. De nieuwe kleuren zijn  los verkrijgbaar bij Etos en kosten € 1.50 per stuk.

Lees ook:Smokey eyes stap voor stap
Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Let’s go ‘cracking’!
Lees ook:Zomerzon voorpret
Lees ook:Lekker glosje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>