Hulde voor waterproof oogschaduw!

Eindelijk is er ook waterproof oogschaduw op de beautymarkt, hulde ! Yves Saint Laurent heeft als eerste verschillende teinten waterproof oogschaduw onder de naam ‘Fard Lumière Aquaresistant’ geintroduceerd. De oogschaduw is te verkrijgen in Roses Sables (roze), Brun Cuivré (bruin), Fougère Dorée (mosgroen) en Gris Améthyste (violet). Deze oogschaduw is zowel geschikt voor een zonnig dagje in het zwembad als tijdens een boswandeling op een typisch regenachtige Nederlandse dag. De prijs ligt rond de € 27.

Lees ook:Duivels elegante oogmake-up
Lees ook:Nooit meer tranende ogen met Hypo Allergeen oogmake-up
Lees ook:Smokey Glamour
Lees ook:Wonderpotlood van Bourjois
Lees ook:Zo blijft je oogschaduw nog beter zitten!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hulde voor waterproof oogschaduw!

 1. Beitjuh

  dat is niet helemaal waar want make up forever heeft al langer een lijn die waterproof is. Dus het is niet de 1e waterproof eyeshadow te verkrijgen ik geloof zelfs dat bourjois en gosh een paar hebben en zelfs 2b ofzo van kruidvat.

    /   Reply  / 
 2. J Webbers

  een vraag hoop dat dit mogelijk is. Ik zoek een verkooppunt waar ze oogschaduw blokjes verkopen voor in de verzameldoos(grijs kunststof)
  liefst in omgeving Alphen aan den Rijn .Ik zoek al heel lang ,zou erg
  blij zijn

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>