Hemelse geurkaarsen

De ‘r’ zit weer in de maand, dus we kunnen weer heerlijk kaarsen branden thuis. Zelf ben ik een groot fan van de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen Collectie. Deze kaarsen zijn gemaakt van 100% zuivere, biologische EcoSojawas en verfijnde, pure parfumoliën. Ze vormen geurige, ‘succes-verzekerd’ cadeautjes voor Sint of Santa, of om jezelf eens lekker mee te verwennen tijdens de wintermaanden!

Oscar & Babette®, het van oorsprong Nederlandse lifestylelabel, staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’. Oftewel voor genieten van alle dingen die het leven leuk maken. Verfijnde geurkaarsen zijn daar een belangrijk onderdeel van. De ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen zorgen, dankzij heel herkenbare, aangename geuren, voor een gelukkig, plezierig en onbezorgd gevoel. Er zijn 8 verschillende varianten.

De geur van pas gewassen, in de wind gedroogd katoen

Niets is zo hemels als de geurbeleving van pas gewassen, in de wind gedroogd en knisperend fris linnengoed. Voor onze geurkaars ‘Heavenly Fresh Cotton’ vingen we de zo vertrouwde geur van pas gewassen en in de frisse buitenwind gedroogd katoen.

De romantiek van rode rozen…

De ‘Koningin der bloemen’ oftewel de Roos, staat voor pure romantiek en geraffineerde verleiding! Met onze ‘Rose Petals’ geurkaars hul je je leefomgeving gedurende ca. 15 uur in een onweerstaanbaar geurwaasje van fluweelzachte, met dauw bedekte rozenblaadjes.

De warme aroma’s van vers gemalen mokkakoffie

De geur van een met een zorg gezet, vers kopje koffie in de ochtend (of ‘s avonds na een uitgebreid diner) is een genot voor alle zintuigen. Met onze ‘Goodmorning Coffee’ geurkaars hul je je leefomgeving in het rijke en volle aroma van vers gemalen mokka koffiebonen.

EXTRA REDACTIONELE TIP:

De geur van koffie neutraliseert o.a. hinderlijke kookluchtjes (gebakken vis, spruitjes etc…) en laat muffe geuren in je leefomgeving verdwijnen. Door deze geurkaars ca. 30 minuten te laten branden in ruimtes die niet aangenaam ruiken, zorgt je ervoor dat ongewenste geurtjes in huis als sneeuw voor de zon verdwijnen.

De geur van appeltaart met kaneel zoals alleen je oma die kon bakken…

Hou je ook zo van de heerlijke geur van vers gebakken appeltaart met een vleugje kruidige kaneel? Dankzij de geurbeleving van onze ‘Homemade Apple Pie’ Geurkaars zul je geheid gaan watertanden! Deze sfeermaker hult je leefomgeving in de geur van verse appeltaart zoals je oma deze kan of kon bakken!

EXTRA REDACTIONELE TIP:

Iedereen weet inmiddels dat de geur van vers gebakken appeltaart effectief verkoopbevorderend kan werken bij het verkopen van je huis. Door onze ‘Homemade Apple Pie’ EcoSojawas Geurkaars ca. 1 uur te laten branden, net voordat je bezichtigingen krijgt, hul je jouw huis in de gemoedelijke en vooral welkome geurbeleving van vers gebakken appeltaart.

Het sprankelende van sappige sinaasappels

Last van de beruchte najaar- of winterdip? Laat al je zintuigen ontwaken dankzij  de tintelfrisse, opwekkende geur van vers geperst sinaasappelsap met een vleugje sprankelende mandarijn en een accent van bergamot in onze ‘Orange Happiness’ geurkaars. Niet voor niets noemen we deze geurkaars op basis van 100% biologische EcoSojawas onze ‘blijheidsbooster’!

Het groene van pas gemaaid gras

Onze ‘Fresh Greens’ geurkaars vult de atmosfeer met de beloftevolle, sprankelende geur van een nieuwe lente! Hoe? Dankzij groene geurnoten van pas gemaaid gras, dauwfrisse bloembladeren, verse sla en een vleugje sappige komkommer. Het branden van deze heerlijke geurkaars wekt de illusie van het frisse groen in de lente dat je opsnuift, zodra alle ramen in huis in het voorjaar weer volop open gaan!

De magie van een bloementuin waar alleen elfen wonen

Waan je in een magische, geheime bloementuin waar alleen elfen wonen! Hul je leefomgeving in de poederachtige magie van ‘Elfenbloesems’, dankzij bloeiende seringen bedekt met tintelfrisse dauwdruppels in onze geurkaars ‘Fairy Flowers’.

De marine geurbeleving van een dagje aan zee

De vitaliserende zeebries tijdens een ontspannen dag aan zee, dat is  hoe de geurbeleving van onze ‘Sea Shore’ geurkaars het best kan worden omschreven. Frisse marine geurnoten met accenten van drijfhout en een vleugje zonnebrandlotion, zorgen voor de typische geurbeleving van een intens verkwikkende strandwandeling.

 Onversneden, zuivere parfumoliën voor een verfijnde geurbeleving

In tegenstelling tot veel andere geurkaarsen op de markt, worden voor alle Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen uitsluitend onversneden en daarmee heel pure en zuivere parfumoliën gebruikt van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze hebben we toegevoegd in een coffee basis van 100% biologische EcoSojawas als drager. Dankzij deze 100% biologische sojawas wordt het smeltpunt van de Oscar & Babette®-geurkaarsen aanzienlijk lager. Daardoor branden deze met een relatief lagere temperatuur. Hierdoor worden de geurcomposities veel gelijkmatiger en vooral rustiger verspreid, zodat de geurkaarsen niet gaan overheersen.

Milieuvriendelijk verwencadeautjes

De speels vormgegeven en compacte kaarsblikjes van de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen hebben drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder kaarslicht- effect. EcoSojawas is milieuvriendelijk, geeft bij verbranding geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en geeft tot maar liefst 90% Rose2 minder roetvorming dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen.  De ‘Joyful Emotions’ geurkaarsen zorgen gedurende ca. 15 uur  voor sfeervol kaarslicht en verspreiden verfijnde geuren.

Distributie, consumentenadviesprijs & meer informatie:

De producten van Oscar & Babette®  worden op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (GLD).

De producten zijn online te bestellen voor Nederland en België via de webshop: www.oscarenbabette.com

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer: +(0031)(0)418-670511

Consumenten adviesprijs:

  • Oscar & Babette® Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen  € 7,95/blikje 110 gram

Lees ook:Weg met je winterdip!
Lees ook:Haal de lente in huis met Oscar & Babette®
Lees ook:Verslavend lekker! ‘Homemade Apple Pie’ geurkaars
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Keep the summer close to you

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>