Keep the summer close to you

Weer voor een jaar afscheid moeten nemen van de zomer valt veel mensen zwaar. Het liefst houden ze de geuren van zon op de huid, zilte zeenoten, drijfhout en strand dan ook zo lang mogelijk vast, vanwege het onbezorgde gevoel dat deze met zich meebrengen. Dit kan vanaf nu het hele jaar door met de nieuwe EcoSojawas Geurkaarsen in stijlvolle cadeaukokers van Oscar & Babette®, te weten ‘Beach’ en ‘Summer Scent’!

Bij de ontwikkeling van alle Oscar & Babette® Geurkaarsen wordt als basis 100% biologische EcoSojawas gebruikt (zie het document in de bijlage over het hoe en waarom). In steeds meer redactionele artikelen wordt gewezen op de schadelijke stoffen die vrijkomen bij het branden van traditionele geurkaarsen op basis van paraffinewas.

Geurkaarsen op basis van 100% biologische EcoSojawas, een bewuste keuze

Voor ons label Oscar & Babette® kiezen we dus heel bewust voor 100% biologische EcoSojawas. Geurkaarsen op basis hiervan geven bij verbranding, in tegenstelling tot paraffinewaskaarsen, namelijk geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en zijn dus een bewuste keuze. Geurkaarsen op basis van EcoSojawas produceren bovendien ca. 90% minder roetvorming dan paraffinewaskaarsen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze kunnen zo helpen om een gezonde atmosfeer in je leefomgeving én in ons milieu te behouden. Ramen en gordijnen hoeven hierdoor bovendien minder vaak te worden gewassen!

De geur van een dag aan zee met Oscar & Babette® EcoSojawas Geurkaars ‘Beach’

Ervaar de vitaliserende geurbeleving van de frisse zeewind tijdens een wandeling langs het strand, dankzij de nieuwe Oscar & Babette® EcoSojawas Geurkaars ‘Beach’. Zilte, marine top- en hartnoten, een vleugje zeewier, een tintelfris accent van ozon en warme geurnoten van drijf- en cederhout in de basis, zorgen voor een intens verkwikkende atmosfeer. Sluit je ogen, ontspan en… je bent weer even heerlijk met vakantie!

Eindeloos (na)zomeren met Oscar & Babette® EcoSojawas Geurkaars ‘Summer Scent’

Hul je leefomgeving in de geuren van een eindeloze zomer met de nieuwe Oscar & Babette® EcoSojawas Geurkaars ‘Summer Scent’! In de topnoot rijpe sinaasappelen, sappige Siciliaanse mandarijn, limoen en sprankelende bergamot. Het bloemige hart met geurnoten van mimosa, klaprozen en jasmijn, leidt naar een warm basisakkoord van zonovergoten olijfblad, cederhout en een subtiel accent van neroli. Met deze zomerse geur in huis geniet je elke dag in de zonnige, onbezorgde sfeer van ‘La Dolce Vita’!

Over Oscar & Babette®, een 100% Nederlands  lifestylemerk én een manier van (buiten)leven

De collectie van Oscar & Babette® is bedacht en ontwikkeld door en geïnspireerd op het vrije buitenleven van de ontwikkelaars van het merk, Mirna en André van Donselaar. Samen met de twee ruwharige teckels Oscar en Babette (naar wie het label is genoemd) en een ‘boerderij’ vol andere dieren, genieten zij in de ‘flow’ van de vier seizoenen in en rond het natuurschoon van de Bommelerwaard in Brakel, Zuid-West Gelderland. Oscar & Babette® is als merk veel meer dan alleen een collectie met mooie, ecovriendelijke producten die je leven kunnen veraangenamen. Het is een manier van leven, kortom een ‘lifestyle’ die tot uiting komt in de pay-off ‘For a Joyful Way of Living’ en in het bijbehorende blog: www.joyfulwayofliving.nl.

 ’Eco-Chic’
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt voor ons een belangrijke ondernemersbasis. De producten van Oscar & Babette® zijn daarom door ons met veel zorg en aandacht bedacht, samengesteld en in eigen beheer geproduceerd. We houden van ‘Eco-Chic’, oftewel van mooie producten die met gepast respect voor mens, dier én ons milieu zijn ontwikkeld.
Recyclebare producten met een biologische basis

Zo kiezen we heel bewust voor natuurzuivere, daar waar mogelijk (gecertificeerd) biologische, maar sowieso biologisch afbreekbare ingrediënten. Onze producten bevinden zich in recyclebare verpakkingen. Tijdens het verzenden ervan, kiezen we ook bewust voor vulmateriaal (op basis van maïszetmeel) dat ons milieu niet onnodig belast.

Distributie, consumentenadviesprijzen & meer informatie:

De producten van Oscar & Babette®  worden in eigen beheer ontwikkeld en op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (Gelderland).

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer:
0418-670511.

Consumenten verkoopprijzen:

  • Oscar      & Babette® EcoSojawas      Geurkaars ‘Beach’                      € 19,95/295 gram/ca. 50      branduren
  • Oscar      & Babette® EcoSojawas      Geurkaars ‘Summer Scent’     €      19,95/295 gram/ca. 50 branduren

 

Verkrijgbaar vanaf eind augustus 2013 via de webshop: www.oscarenbabette.nl

Volg ons ook via Social Media:

https://twitter.com/OscarEnbabette

http://www.joyfulwayofliving.nl/

Lees ook:Oma’s parfum in een geurkaars
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Weg met je winterdip!
Lees ook:Haal de lente in huis met Oscar & Babette®
Lees ook:Move on Mosquitos…!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>