Helemaal zen met deze feel good spray

Een verfijnde geur en aangename atmosfeer in je leefomgeving vormen een belangrijk onderdeel van je totale gevoel van ‘Wellness’. Zeker tijdens de warme, soms benauwde zomermaanden of lange autoritten kunnen je zintuigen wel een verfrissende opkikker gebruiken. De Mood Mists®Fresh Delight’ en ‘Perfect Purity’ van Oscar & Babette® zorgen op een 100% natuurlijke wijze voor een verkwikkende, pure geurbeleving. Ze bevorderen tevens een instant zonnig humeur op basis van tintelfrisse natuurzuivere aromatherapie-oliën in een basis van gezuiverd, sprankelend bronwater.

Bij een muffe geur of benauwde atmosfeer in huis, op kantoor, in de auto of het tijdelijke vakantieonderkomen, grijpen veel mensen naar synthetische room sprays die nare geurtjes meestal alleen maskeren. Bovendien hullen deze de omgevingslucht vaak in een allesbehalve natuurlijke en overheersende parfumgeur, die de onaangename atmosfeer in veel gevallen alleen maar verergert. Dankzij de 100% natuurzuivere samenstelling op basis van aromatherapie-oliën uit planten, fruit en kruiden, zorgen de Oscar & Babette® Aromatherapie Mood Mists®voor een geheel natuurlijke verfrissing van je leef-, werk- (of vakantie)omgeving.

Natuurzuivere, pure verfrissing voor je omgevingslucht, linnengoed en…humeur!

Deze sprays combineren de sprankelende frisheid van een 100% natuurzuivere atmosfeerparfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Ze zorgen daardoor niet alleen voor een heerlijke geurbeleving, maar hebben tevens een positief effect op verschillende gemoedsstemmingen, al naar gelang de gekozen geurvariant. Dit is te danken aan de aromatherapeutische eigenschappen waar deze oliën om bekend staan in de literatuur. De Mood Mists® zijn onder meer bedoeld om te worden verneveld over een drager zoals linnengoed. Door de sprays aan te brengen op bijvoorbeeld handdoeken, gastendoekjes, servetten of als ‘pillow mist’ (op het hoofdkussen), blijven de natuurlijke ‘Wellness’- geurcomposities extra langdurig op een plezierige wijze aanwezig. Door de ze in een ruimte hoog in de lucht te sprayen (als ‘room sprays’) creëer je tevens een frisse, pure en daadwerkelijk zuivere omgevingslucht, dankzij de 100% natuurlijke etherische oliën.

‘Fresh Delight’ Mood Mist® voor een zonnige atmosfeer, vrolijk humeur en… Happy Kids!

Vitaliseer al je zintuigen en bevorder een instant zonnig humeur met de intens verkwikkende Oscar & Babette® Aromatherapie Mood Mist® ‘Fresh Delight’. Deze heerlijke zomerse geur is ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van sprankelende bergamot, tintelfrisse grapefruit, zoete sinaasappel en een groen vleugje zuiverende rozemarijn. De natuurlijke geurnevel zorgt direct voor een zonnige atmosfeer in huis en verdrijft ongewenste geurtjes bij o.a. koken, mufheid, huisdieren of roken. Het is ook een geliefde ‘Happy Kids’-geur dankzij de zachte citrusaroma’s!

‘Perfect Purity’ Mood Mist®, intense verkwikking tijdens zomerhitte of lange autoritten!

Bevorder bewust en geconcentreerd denken met de zuiverende Oscar & Babette® Aromatherapie Mood Mist® ‘Perfect Purity’. Deze aangenaam zinnenprikkelende atmosfeernevel is ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van petitgrain, lavendelbloesem, roosgeranium en een subtiel accent van kalmerend Braziliaans rozenhout. Deze combinatie zorgt voor een ongekend zuiverend effect op de atmosfeer in je leef- (of werk) omgeving. De geurbeleving is tevens intens verkwikkend bij vermoeidheid, bijvoorbeeld bij lange autoritten of een middagdipje. Het is ook een ware weldaad voor je zintuigen tijdens zinderend warme zomerdagen of een benauwde atmosfeer in huis.

Dé ideale spray bij o.a. yoga, pilates en meditatie

Perfect Purity verfrist tevens de concentratie bij werk en studie en zorgt voor een ‘mindful focus’ tijdens yoga, pilates en meditatie.

Ontwikkeld in samenwerking met Engelse aromatherapeuten

De 100% natuurlijke Aromatherapie Mood Mists® van Oscar & Babette® zijn ontwikkeld in samenwerking met Engelse aromatherapeuten. De sprays bevinden zich in recyclebare aluminium sprayflacons zonder drijfgassen. Ze hebben stuk voor stuk een basis van gezuiverd bronwater, natuurlijke kokosderivaten en bevatten qua geurcomposities uitsluitend 100% natuurlijke etherische oliën. De sprays ruiken daardoor niet alleen heel puur en zijn niet alleen veel beter voor je gezondheid, ze doen ook echt wat met de atmosfeer en geur in je leefomgeving en… ze bevorderen bovendien een opgewekt humeur!

De Oscar & Babette® Mood Mists® zijn perfect geschikt:

 • Als  room sprays
 • Ter verfrissing van was- en linnengoed, op gastendoekjes etc…
 • Op  het werk
 • Onderweg als natuurzuivere verfrissing tijdens bijv. lange autoritten
 • In  je hotelkamer tijdens de vakantie of een weekend weg
 • In  schoonheidssalons
 • In  massagepraktijken
 • In  kuuroorden/wellnesscentra
 • In  yoga- of meditatiestudio’s
 • Thuis bij yoga, kuren in de eigen badkamer of meditatiesessies

Distributie, verkoopprijs & meer informatie voor de consument:

De producten van Oscar & Babette®worden in eigen beheer ontwikkeld en op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette VOF uit Brakel.

Consumenten adviesprijs:

 • Oscar & Babette®      Aromatherapie Mood Mist® € 11,95/150ml.

Lees ook:Fijner leven met Oscar & Babette®
Lees ook:Bad mood? Ontdek dé humeurbevorderende ‘Wellnessspray’
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®
Lees ook:Oscar & Babette® ‘For a Joyful Way of Living’
Lees ook:Verras je lief met Valentijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>