Wil je ook een gratis vitamine-kamerplantje?

Planten in je woon-, slaap- en kantoorkamer zorgen ervoor dat je je beter kunt concentreren, dat je je vitaler voelt en dat je je beter ontspant. Om dit gegeven te ondersteunen worden er tijdelijk gratis vitamine-kamerplanten uitgedeeld. Hoe je hier aan kunt komen lees je op:

www.mooiwatplantendoen.nl

Nu hoor ik je denken WTF wat is een vitamine-kamerplant dan? Geeft zo’n plant vitamines af? Nope, het Bloemenbureau heeft een onderzoek gedaan en naar aanleiding daarvan hebben ze geconcludeerd dat alle planten zo goed voor je zijn, vandaar ‘vitamine kamerplanten.’

Erin getuind? Nee joh zo moet je het niet zien. Actrice Lieke van Lexmond staat helemaal achter de actie. Haar huis is een grote tuin. Als je dus ook een gratis plantje wilt, gewoon de site even bezoeken. Leuheuk!!

 

Lees ook:Snel van een koutje herstellen
Lees ook:Vandaag al gekust?
Lees ook:1 + 1 GRATIS
Lees ook:Lancome nodigt uit om liefdesfilmpjes in te zenden
Lees ook:Sharon stone zweert bij fillers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>