Haal het ‘citizenM hotel’ in huis!

Haal het hippe hotel citizenM in huis met hun fijne goodies.

citizenM staat vooral bekend als een hip design hotel. Niet voor niets is het door Tripadvisor weer uitgeroepen tot ‘Het meest trendy hotel in Nederland 2012’. Maar wat overnachten in citizenM nog fijner maakt zijn de goodies die je op je kamer vindt en die nu ook gewoon verkrijgbaar zijn in het hotel.

De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de beroemde ‘neus’ Alessandro Gualtieri o.a. bekend van de parfum orson+bodil en zijn eigen, exclusieve parfumlijn Nasomatto, dat letterlijk gestoorde neus betekent.
 
citizenM shower gel, zeep en kaars
Het assortiment bestaat uit twee heerlijke shower gels, een luxe zeep en een natuurlijke kaars, bestaande uit een mix van palm, rijst, soja en kokosolie. De shower gel, die ook te gebruiken is als shampoo, is verkrijgbaar in twee varianten: een op Darjeeling Tea gebaseerde AM variant, voor de early birds die een oppepper nodig hebben, en een meer poederige PM variant, voor de nachtegaaltjes onder ons. Advies verkoopprijs: shower gels €14,95, zeep €4,95 en kaars €19,95.

Lees ook:Vakantie in je badkamer met Kruidvat’s Bodyfruit
Lees ook:Parfumvrije olaz
Lees ook:Love this showergel met 0% zeep en 0% kleurstoffen
Lees ook:‘Douchen met de geur van choclade maakt je *ZEN* en happy’
Lees ook:Geurcapsules in showergel beloven je urenlange frisheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>