Christine le Duc’s new topmodel: Claudia Shoemacher

De supercoole/sexy/intelligente Claudia Schoemacher is sinds kort het nieuwe gezicht van Christine le Duc. Het bedrijf ziet in haar een goede vertegenwoordiging van een groot deel van hun doelgroep, de sexueel geïnteresseerde 30+ vrouw. Clientèle van Christine le Duc vanaf medio februari op de website  terecht met vragen op seksueel of relationeel gebied die Schoemacher zelf zal beantwoorden.

Ook beantwoordt zij vragen over sekstoys en diverse hulpmiddelen die bij Christine le Duc te koop zijn. Er komt een speciale lijn met artikelen door Schoemacher geselecteerd, “Claudia’s Favourites”, die te verkrijgen zijn in alle Christine le Duc winkels en online.  Tot slot zal Schoemacher zelf poseren in de nieuwste lingerielijnen die te bestellen zijn via www.Christineleduc.nl

Taboeloos en met knipoog

Schoemacher, schrijfster en presentatrice, heeft met het TROS-programma ‘Je ouders in de Lik’ en haar erotisch boek ‘Kamer 303’  bewezen, beladen onderwerpen onbevangen en ‘open minded’ te behandelen op de voor haar kenmerkende manier: transparant, taboeloos en met een knipoog.

“Voelt vertrouwd”

Schoemacher: “Christine le Duc en ik zijn geen vreemden van elkaar: in 2003 shopte ik, in opdracht van mijn toenmalige minnaar, de Amsterdamse vestiging van Christine Le Duc leeg.  En in 2013 schreef ik er een boek over, genaamd ‘Kamer 303’. Ook al zijn de herinneringen aan die periode niet altijd prettig;  bij Christine le Duc werd ik altijd op mijn gemak gesteld en het voelt dan ook vertrouwd voor mij.”

Fotoshoot

Dinsdag 10 december vond de eerste fotoshoot plaats. Deze foto’s zullen gebruikt worden voor campagnes online en in de winkels van Christine le Duc in Nederland.

Claudia live aan het werk zien?

Schoemacher zal bij een aantal evenementen en speciale avonden van Le Duc aanwezig zijn. Donderdagavond 19 December tussen 18:00 en 22:00 uur, zal zij tijdens de kerst koopavond, in de vestiging aan Spui 6, aan de Rokin in Amsterdam aanwezig zijn. Daar zal zij haar adviezen en inzichten geven aan vragende klanten, helpen met shoppen naar speeltjes en lingerie en haar boek signeren, dat ook bij Christine le Duc te koop is.

Over Christine Le Duc

Christine le Duc is onderdeel van Beate Uhse: het grootste erotiekconcern van Europa. De onderneming bestaat nu 65 jaar en het is beursgenoteeerd in Duitsland. De groep beslaat in totaal 151 winkels, een grote e-commerce divisie, een groothandel, een print-divisie (catalogi). De Beate Uhse Groep is actief in twaalf landen in Europa. De omzet bedroeg in 2012 ruim 144,3 miljoen euro. Het concern voert circa 20.000 producten. In Nederland zijn

de retailketen Christine Le Duc en erotiekwarenhuis Pabo de bekendste merknamen.

Christine le Duc, opgericht in 1968, is één van de grootste aanbieders binnen de erotiek-branche in Nederland en is sinds 1 december 2003 onderdeel van het Beate Uhse concern. Christine le Duc heeft 31 filialen verspreid over Nederland én een webwinkel.

 

Lees ook:‘Cup E Explosie’ In Nederland
Lees ook:Modellencariere voor Unox chick
Lees ook:De Nederlandse vrouw gaat los!
Lees ook:Ook met Sinterklaas is de vrouw de baas
Lees ook:De studenten in Groningen zijn los! ;)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>