Billen van afgekeurd model Ananda zijn ‘perfect’

De billen waar recent het meest over is geschreven, gesproken, getwitterd, zijn die van Ananda Marchildon, de winnares van Holland’s Next Top Model 2008. Het is te bizar voor woorden, maar dit model werd op straat gezet, omdat ze ’te dik’ zou zijn. Sorry? De wereld wordt steeds gekker…. 

Om aan te tonen dat Ananda wel degelijk model proof is en dat er aan haar heupen niets mankeert, schiet billen­expert sloggi te hulp. Sinds jaar en dag fotografeert het merk modellen met hun in slips gehulde zelfs inzet zouden worden van een rechtszaak, had zij beslist nooit durven dromen.

De modellenbureaus Elite en het voormalige MTA hebben het model vanwege haar bips ontslagen. Voor Sloggi was Ananda beslist geen maatje teveel, zij heeft voor hen geposeerd in een sloggi Invisible.

Ananda was dolblij met de shoot en liet aan de media weten: “dit is een mooie manier om te stoppen met mijn modellencarriere, het is een mooie afsluiter. Nu richt ik me op hetgeen waar mijn hart ligt en dat is meubelen maken.” Amanda heeft maatje 36. FYI: Dat vinden wij van beauty.blog.nl dus echt superslank.

Lees ook:Barry Hay’s dochter Bella timmert aan de weg als model
Lees ook:Vrouwen met een maatje meer dan 36 zijn slimmer
Lees ook:Victoria Beckham bekritiseerd
Lees ook:Cindy Crawford was 20 jaar geleden eigenlijk te dik
Lees ook:Nicki Minaj ontslaat team van stylisten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>