Steel de show met een Microdermal!

Heel lang geleden was je hip als je een navelpiercing had, daarna volgde de tong- en de wenkbrauwpiercing. Een paar weken geleden zag ik voor het eerst een meisje met een Microdermal. Een Microdermal is een ontzettend mooie piercing in de vorm van een swarovski steentje. Het is een mini implantaat die onder je huid wordt geplaatst. Het wordt ook wel de Dermal Anchor Piercing genoemd. In een soort schildje dat onder je huid wordt geplaatst , wordt een swarovski steentje geschroefd. Het schildje zit onder je huid en is onzichtbaar, het enige wat te zien is, is de Microdermal. Je kunt er ééntje in het midden van je decolleté laten plaatsen of bijvoorbeeld op je pols. Het is echter ook mogelijk om een Microdermal in een tattoo te laten plaatsen. De mogelijkheden zijn ongekend. Ik heb er veel over gelezen op www.tattooshop-marillion.nl

Lees ook:Haute couture pincet
Lees ook:Tattoo en piercing levensgevaarijk bij hartafwijking
Lees ook:Lekker ruiken onder de kerstboom
Lees ook:Lenige lippen
Lees ook:Slakken blijken dé oplossing tegen rimpels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>