Al bekend met Merino Skincare?

Persoonlijk hebben wij van beauty.blog een voorkeur voor huidverzorging zonder parabenen. We waren dan ook ontzettend verheugd toen we kennis konden maken met ‘Merino Skincare’, een fijn merk uit Nieuw-Zeeland welke erom bekend staat louter natuurlijke ingredienten te gebruiken en geen parabenen aan haar verzorgingsproducten toe te voegen.

Het merk bestaat alweer 25 jaar en is sinds vorig jaar ook bij ons te koop. De Merino Skincare lijn bestaat uit een reeks van fijne verzogende producten voor je hele body. Ze hebben zelfs haarlotions voor de droge en gevoelige hoofdhuid.

De basis van deze producten is lanoline. Lanoline = wolvet, het vet dat wordt gewonnen uit het wol van schapen. Wolvet wordt veel gebruikt in zalven en crèmes, omdat het goed in de hoornlaag van de huid trekt. Bovendien kan wolvet veel water vasthouden.

Andere ‘natuurlijke’ ingredienten die ook in de Merino Skincare producten voorkomen, zijn: aloe vera, collageen en vitamine E.

Huidissues

Het fijne van dit merk is dat hun producten ook zeer effectief zijn bij bepaalde huidproblemen zoals eczeem, een zeer droge huid, huidirritatie , Striae en een gevoelige huid. Ook voor mensen met diabetes, zijn deze producten ideaal, want zij hebben regelmatig te maken met extreem droge voeten. De fijne cremes zijn goed in te masseren en dringen door tot zelfs de droogste huid.

De lijn is zeer uitgebreid en zeker het bekijken waard.

www.merino-skincare.nl

 

Lees ook:Krijg je jeugdige looks terug
Lees ook:Geschikte huidverzorging na chemotherapie
Lees ook:Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable
Lees ook:Wintertips van Thijs Willekes
Lees ook:Perfecte after sun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>