BFF voor je huid: rijke bodyolie in sprayvorm

De nieuwe Paula’s Choice Resist Body Oil Spray belooft je huid die na de zomer wel een oppepper kan gebruiken hydtatatie van top tot teen.

Deze rijke bodyolie in sprayvorm zorgt voor een huid die zijdezacht aanvoelt en die langdurig intensief gehydrateerd blijft. De formule is verrijkt met antioxidanten en hoogwaardige plantaardige oliën zoals jojoba, saffloer, pruim, teunisbloem, borago en rozenbottel. De samenstelling bevat tevens verzachtende werkstoffen die een droge, ruwe huid direct verbeteren en weer comfortabel laten aanvoelen. De gemakkelijk te gebruiken spray doet zijn werk vanuit alle standen en hult de huid in een zijdeachtig verzorgingslaagje, zonder glibberig of olieachtig aan te voelen.

Ook te gebruiken voor de normale tot zeer droge gezichtshuid

Indien nodig kan de Resist Body Oil Spray ook op het gezicht worden gebruikt, bij een normale tot (zeer) droge gezichtshuid. Spray niet direct op je gezicht, maar spuit in plaats daarvan wat van het product in de handpalm en breng het product met de schone vingertoppen van de andere hand op het gezicht aan. Resist Body Oil Spray kan ook veilig rondom de ogen worden gebruikt.

Voor wie is dit nieuwe bodyproduct bedoeld?

De nieuwe Resist Body Oil Spray is geschikt voor alle huidtypen, maar is een weldaad voor met name een droge tot zeer droge huid met rimpels. De spray is tevens ideaal voor het behandelen van een jeukende, rode lichaamshuid die last heeft van eczeem.

Intensief voedend en herstellend

De combinatie van verzachtende werkstoffen en plantenoliën in de nieuwe Resist Body Oil Spray is zeer geschikt voor het voeden van de huid en het herstellen van de beschermende huidbarrière. Als door eczeem aangedane huiddelen worden behandeld met dit product, kan jeuk en huidirritatie aanzienlijk verminderen.

Distributie & verkoopprijs:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice Resist Body Oil Spray                    € 27,90/118 ml.

Verkrijgbaar vanaf heden.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl, via de winkel van Cosmania in Amsterdam, alsmede diverse professionele schoonheidssalons.

Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Lentefris met Paula’s Choice
Lees ook:Hermodelleer je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>