Superfijne deodorants

Zweten geeft je een onzeker gevoel. Gelukkig kun je er wat aan doen met een goede deodorant. Een fijn merk is Odorex. Hun lijn Odorex Extra Dry bestaat uit een uniek assortiment met een crème, spray, lotion en depper voor dagelijks en meerdaags gebruik. De lijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing op specifieke (in)spannende momenten, waarbij je graag langdurig fris én droog wilt blijven!

Transpiratie is het natuurlijke afkoelsysteem van het lichaam, maar het kan soms knap vervelend zijn. Daarom is het belangrijk dat je een effectieve deodorant hebt die je de zekerheid biedt dat je altijd goed beschermd bent. Met de Odorex Extra Dry-producten voorkom je op een verantwoorde manier overmatige transpiratie én transpiratiegeurtjes. De producten houden de huid van de oksels langdurig fris én droog.

Beschermlaagje dat hinderlijke geurtjes tegengaat

We verliezen dagelijks minimaal 1 liter vocht (bij warm weer nog veel meer). Slechts 1% daarvan verlies je via je oksels, de rest raakt het lichaam kwijt via o.a. de huid.  De oksel is een vochtige en warme plek, waardoor het zweet niet snel kan verdampen en daardoor in contact komt met huidbacteriën. Pas op het moment dat het zweet in contact komt met de bacteriën die van nature op de huid aanwezig zijn ontstaat de kenmerkende transpiratiegeur. De Odorex Extra Dry-producten blokkeren het transpiratievocht en de transpiratiegeur.

De Odorex Extra Dry-lijn bestaat uit de volgende vier effectieve producten:

Odorex Extra Dry Crème

Odorex Extra Dry Crème is bedoeld voor dagelijks gebruik en breng je ‘s ochtends direct onder de schone en droge oksels aan. De formule is heel mild voor de huid en heeft een verzorgende werking. De crème bevat geen alcohol en is hypoallergeen. Odorex Extra Dry Crème is ook geschikt voor de zeer gevoelige huid en kan zelfs direct na het ontharen worden gebruikt.

Odorex Extra Dry Spray

Deze unieke spray heeft een gebruiksvriendelijke pompverstuiver die het doseren ervan gemakkelijk maakt. De spray bevat allantoïne, een ingrediënt dat de huid verzacht én verzorgt. De formule is nu nog effectiever en milder voor de huid. Bovendien is Odorex Extra Dry Spray alcohol- en parfumvrij. Je brengt de Spray ‘s avonds vóór het slapen gaan onder je schone en droge oksels aan.

Odorex Extra Dry Lotion

De formule van de Odorex Extra Dry Lotion is nu nog effectiever en milder voor de huid. Je brengt deze alcohol- en parfumvrije Lotion ‘s avonds vóór het slapen gaan met een watje onder de schone en droge oksels aan.

Odorex Extra Dry Depper

De OdorexExtra Dry Depper is door het deppersysteem gemakkelijk te doseren. De alcohol- en parfumvrije formule is nu nog effectiever en milder voor de huid. Je brengt de Depper

‘s avonds vóór het slapen gaan direct onder de schone en droge oksels aan. 

Praktisch! Slechts 2 à 3 maal per week gebruiken en geen reguliere deo meer nodig!

De formules van de Odorex Extra Dry Spray, Lotion en Depper hoeven slechts 2 à 3 keer per week te worden gebruikt. Het is niet nodig om naast deze Odorex Extra Dry-varianten nog een reguliere deodorant te gebruiken. Dit kan uiteraard wel, voor wie dit persoonlijk prettig vindt.

Dé ideale deodorants voor tijdens (in)spannende momenten!

De Odorex Extra Dry-producten zijn in de eerste plaats heel geschikt voor ieder die van nature sterker transpireert. Daarnaast bieden ze tevens een prima oplossing voor tijdens (in)spannende situaties, zoals een sollicitatiegesprek, examen, huwelijksdag, presentatie of afrijden. Iedereen kent dit soort situaties waarbij wat extra bescherming goed van pas komt. Datzelfde geldt voor ‘sociale functies’ waarbij je veel in contact met andere mensen, zoals stewardess, leraar of lerares.

 • Odorex Extra Dry Crème            € 3,85/50 ml.
 • Odorex Extra Dry Spray              € 5,59/30 ml.
 • Odorex Extra Dry Lotion € 4,09/50 ml.
 • Odorex Extra Dry Depper           € 4,95/50 ml.

De Odorex-producten worden verkocht via supermarkt en drogisterij.

Voor meer informatie is er de website: www.odorex.nl

Lees ook:Altijd droge oksels & okselfris!
Lees ook:Nooit meer ‘klotsende’ oksels in 2012
Lees ook:Altijd droge oksels!
Lees ook:80 jaar Odorex & ze trakteren :)
Lees ook:Nieuwe deodorant vertraagt de groei van okselhaar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Superfijne deodorants

 1. Fysiotherapie Amsterdam

  heel lastig om de juiste deo te vinden maar als je eentje hebt die goed is blijf het gebruiken want opnieuw een zoektocht is veel werk en veel geld

    /   Reply  / 
 2. Osteopaat Rotterdam

  veel van mijn cliënten hebben klachten dmv verschillende deodoranten.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>